Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-10-10 10:51:36

LOGOUT.hu

Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12751) Jack@l


Jack@l
veterán

UI: fastboot-al meg 2014-es miflash-el se jó sajnos... :S

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#12752) Jack@l


Jack@l
veterán

Végre sikerült, simán kérdezés nélkül feltette a fastboot -hoz a windows a tabletem driverét, ami persze nem működött úgy ahogy kéne. Drivercsere után látta szépen az miflash is.

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#12753) Karavik


Karavik
veterán

Skacok,
xiaomi.eu MIUI6 multi aries 4.10.24 release brutál jó lett szvsz. Nem értem azokat a fórumtársakat akik a múltban keresgélnek (ROM-ot) és inkább visszafelé haladnak az időben!

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12754) Lordus válasza Karavik (#12753) üzenetére


Lordus
senior tag

ezt nem megérteni kell, hanem elfogadni.
valakinek a kék a kedvenc színe, másnak meg a zöld. valakinek a v5 tetszik, valakinek a v6. ennyi.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

(#12755) Semm1 válasza Karavik (#12753) üzenetére


Semm1
tag

Leírnád bővebben miért is brutál jó? :D Egyelőre Wiui-t használok, később majd át akarok állni a heti V6ra...
Amúgy ennyi, Lordusnak is igaza van... :)

(#12756) <Adamsky> válasza Semm1 (#12755) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

+1

Igen, konkrétumok engem is érdekelnének. De, ne itt off-oljuk szét a topic-ot, hanem gyertek át a Miui 6 topic-ba.

(#12754) Lordus
Az, hogy tetszik-e vagy sem nálam két dolgon múlik: funkcionalitás és dizájn. Ha előbbi nincs, akkor az utóbbi nem ér semmit. És a 6-os Miui pont ilyen. De, ha valaki - konkrétumokkal - alá tudja támasztani, hogy nem így van, akkor fejet hajtok előtte.

[ Szerkesztve ]

(#12757) DrKapocs válasza <Adamsky> (#12756) üzenetére


DrKapocs
őstag

Azért én azt gondolom, hogy szépen lassan vissza fog kerülni a V6-ba minden. Sőt, biztos vagyok benne, hogy túl is fog lépni a V5-ön hamarosan. Viszont, van egy nem elhanyagolható probléma. Lassan mindegy is, hogy V5 vagy V6 van a telefonon. Az egyik JB, a másik KK. Az igazi szépséghiba az, hogy mire a V6 rendesen összeáll, addigra a Lollipop is. Már nem egy KK alapú romon kellene dolgozni, hanem egy Lollipop alapún. Mert ugyan az fog történni, mint mindig. Sorra jelennek meg a programok, amikkel nem fogunk tudni mit kezdeni. Most nem azért, de az Mi2s simán bírná az új rendszert is, azt pedig már biztos nem fogja megkapni.

(#12758) ginola válasza Semm1 (#12755) üzenetére


ginola
addikt

Úgy, hogy a TDB ugrik nem tenném fel.

(#12759) <Adamsky> válasza DrKapocs (#12757) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Bármennyire is úgy tűnik, hogy nem, de igenis szurkolok a 6-os Miui-nak. Azonban látni kell, hogy nagy a lemaradása. Szóval, igen, reménykedjünk abba, hogy bekerül minden a 6-osba, ami a v5-ben is benne volt (bár azt is tegyük hozzá, hogy ez lassan édeskevés lesz). Csak könnyen úgy járhatunk, hogy mire ez megtörténik, a többiek elléptek mellőlünk, és a Miui csak egy szűk fanatikus réteg kedvenc ROM-ja lesz.

(#12760) Karavik válasza Semm1 (#12755) üzenetére


Karavik
veterán

A válasz egyszerű, a fejlődésben! Ezt az utat pedig végig követni szintén brutálisan jó.
Nem akarok nagy felsorolásba kezdeni, de pl. van már az appoknak icon az értesítési sávon, nem csak 3 pötty. v5 torténetében ilyen nem volt soha. A másik pedig az optimalizálás, ami a gördülékenységben mutatkozik meg leginkább (nekem ez a legfontosabb). Arra sem emlékszem, hogy a v5 akku fogyasztása valaha is volt-e olyan jó, mint a MIUI6-nak ezen korai fázisában.
Én a hivatalos xiaomi.eu multi release-t használom, nem tudom milyen a WIUI6, vagy boot.img cserés módosított megoldás...

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12761) <Adamsky> válasza Karavik (#12760) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

" ... akarok nagy felsorolásba kezdeni ... "
Csak egy-kettőt a hitetlenek kedvéért...

"... van már az appoknak icon az értesítési sávon, nem csak 3 pötty. v5 torténetében ilyen nem volt soha ... "
He? Mi nincs?
Ezek szerint az baromság, amit Barthezz2 írt?

"... a v5 akku fogyasztása valaha is volt-e olyan jó, mint a MIUI6-nak ezen korai fázisában ..."
Ez dicséretes, bár várjuk ki a végét! Lehet mire visszakerül minden bele, megint sokat fog fogyasztani. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#12762) Barthezz2 válasza Karavik (#12760) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Most ezzel a hozzászólásoddal arra akarsz utalni, hogy soha nem használtál v5-öt? Mert kb az jön le..

Ugyanis v5-ben minden app esetén külön lehetett állítani, hogy az adott alkalmazás értesítési ikonja látsszon-e az értesítési sávon, vagy se, ha kikapcsoltad, akkor a 3 pont jelezte, hogy értesítésed van, ha nem, akkor az ikon. Az értesítési területen mindig látszott. Mióta én használtam a MIUI-t, ez v5-ben így volt.

Ehhez képest mi volt v6-ban? Mindenre csak a 3 pötty látszott, és nem tudtad állítani, hogy az alkalmazás ikonja kijelzésre kerüljön, ha te szeretnéd.
Erre kaptunk most egy kapcsolót, amivel azt éred el, hogy MINDEN ikon látszik az értesítési sávon. No sebaj, gondoltam én, irány az alkalmazások testre szabása, aztán ami nem kell, azt kiveszem. Aha, persze..
Mivel nekem a GSam folyamatosan fut, egyszerű volt azzal tesztelni. Alap esetben ugye ott van az értesítési területen, és ha egyszer ránézek(lehúzom az értesítési sávot), akkor eltűnik a 3 pötty, ami emiatt jelent meg. Most ha bekapcsolom, hogy látszanak az ikonok, akkor értelem szerűen a fent leírtak alapján oda dobja az ikonját az értesítési sávra. DE! Ha belelépek az appok szerinti testreszabáshoz, és lehúzom a csúszkát a "kijelzés az értesítési sávon" opció elől, azaz kikapcsolom a jelzést, akkor INAKTÍV lesz az alatta elterülő "kijelzés az állapotsoron(ezt hívom én értesítési területnek)" opció, és úgy lesz inaktív, hogy ha be volt kapcsolva, ha nem korábban, inaktív állapotban KIKAPCSOLT lesz, azaz ha eltüntetsz egy alkalmazás értesítés kijelzést az értesítési sávról, onnantól SEHOL nem látszik az értesítés! Ikonon, vagy locksreen-en remélhetőleg azért igen, ezt nem tudom GSam-al tesztelni, de azért na..

Komolyan, csak én próbáltam ki/néztem meg? Vagy szerintetek ez így jó?

-----------------------------------

A fogyasztás az valóban jó, bár Mi4-en sokat nem volt v5, hogy össze tudjam érdemben hasonlítani, Mi2-vel a 4-et meg értelmetlen lenne. De ez a pont valóban nem rossz. 2 nap készenlét, 5 és fél óra kijelzővel azt hiszem bőven megfelel egy 3000-es aksival.

Viszont v5-ben soha nem éreztem azt, hogy alap feladatok ellátása közben a maximum performance mód érezhető gyorsulást hoz. Itt igen.
Ezzel nem azt mondom, hogy normál módban agyon akadozna, vagy lassú lenne(de azért néha megröccen, a galériát meg most hagyjuk), de maxra kapcsolva minden érezhetően gyorsabb. Ez így azért na..

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#12763) Karavik


Karavik
veterán

Őszintén szólva nekem elkerülte a figyelmem, hogy a v5 alatt is van app icon megjelenítés lehetőség az értesítési sávon. Mindig mondtam is magamban, hogy mekkora gagyiság, hogy csak 3 pöttyként jelzi az értesítéseket...

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12764) balewi válasza Karavik (#12760) üzenetére


balewi
aktív tag

A V5 akkufogyasztása az első időkben igenis kifejezetten jó volt, de amint egyre több mindent beletettek elkezdett egyre éhesebb lenni. Valószínűleg ez lesz a V6 sorsa is, bár tévednék ...

X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy

(#12765) Semm1 válasza ginola (#12758) üzenetére


Semm1
tag

Ha kihasználnám a TDB-t akkor én sem raknám fel, de nekem elég egy jól működő ROM.

@<Adamsky>: Szerintem jó így, hogy itt beszélünk a Miui 6-ról és megvan minden egy helyen...Olyan sokan még nem vagyunk hogy külön téma kellene az Op rendszernek.

@Karavik: Belegondolva persze, én 1 éve használom a Miui-t, de pár kivétellel én is azt mondom hogy jó fele fejlesztik, csak legyen majd gyári V6 az Mi2 szériára. :U Akku nálam nem nagy szám, egyelőre kevesebb mint a JLB39-en, de sokkal szóval futtatok egy Wackelock Detector-t...Gördülékenység nekem is bejön. :D Ilyen apróságok is hogy elrakták a beállítások főoldaláról a fiókokat egy almappába mert nekem ott nagyon beakadt mindig, meg a többi, csak apróságok de mindent egybe véve kevesebbet akad pedig több RAM-ot eszik nálam.

(#12766) ginola válasza Semm1 (#12765) üzenetére


ginola
addikt

Ha vhogy meg lehetne oldani, hogy a legfrissebb V6-al se lenne gond a TDB bevállalnám, egyébként tud magyarul, vagy angol?

A jól működő ROM nekem is fontos, ezért is maradt a CM a V6 mellett:D

[ Szerkesztve ]

(#12767) ginola válasza ginola (#12766) üzenetére


ginola
addikt

Most olvasom, hogy Wajk-féle rom már nem lesz, szívás.

[ Szerkesztve ]

(#12768) Attipapa válasza ginola (#12766) üzenetére


Attipapa
aktív tag

A 4.10.24 -es V6 multi természetesen "tud" magyarul. A boot.img cserével ez is tökéletesen működik. Én minden heti verziohoz a hozzá készitett boot.img fájlt használom,amit a bbs.xiaomi.forumrol szedek le. Ezek a kernelek tartalmazzák a frissitéseket,csak a TDB tilalmat oldják benne fel,ahogyan ezt Wajk is tette anno. Ha kéri valaki,szivesen megosztom ezt a boot.img fájlt,hogy ne szenvedjen a pan baidu-s lassu letöltéssel.

(#12769) fo_di válasza Attipapa (#12768) üzenetére


fo_di
őstag

engem érdekelne :)

(#12770) ginola válasza Attipapa (#12768) üzenetére


ginola
addikt

Szia, engem is érdekelne, egy kis magyarázattal, hogy, mit hogyan kéne telepíteni, cserélni, hogy működjön.

(#12771) Zoja™


Zoja™
őstag

,,Új" ROM a láthatáron, erre kíváncsi lennék... :)

[ Szerkesztve ]

(#12772) fo_di válasza fo_di (#12769) üzenetére


fo_di
őstag

hát, kipróbáltam az Attipapa által kapott boot.img-vel a legfrissebb miuiandroid v6 romot, de ott elvérzett, hogy az otthoni wifimre nem volt hajlandó felmenni, csak homokozott vele...
így most megy a helyélre az utolsó v5 inkább, az legalább becsatlakozik

[ Szerkesztve ]

(#12773) muchacoado válasza fo_di (#12772) üzenetére


muchacoado
aktív tag

Szár a V6 mèga wifisejó!

(#12774) fo_di válasza muchacoado (#12773) üzenetére


fo_di
őstag

lehet, hogy valami user error van benne (bár kétlem, inkább napkitörésre vagy plazmaviharra fognám :D ), azért teljesen nem mondok le róla
majd ha türelmesebb leszek, lehet bepróbálom az utolsó wiuit

[ Szerkesztve ]

(#12775) Attipapa válasza fo_di (#12774) üzenetére


Attipapa
aktív tag

Inkább nem mondok semmit! Már egyszer leírtam. Nem a ROM a hibás!

(#12776) Karavik


Karavik
veterán

Megrendeltem a kijelzőt, eredetit! Legalábbis annyira eredetit, hogy a hivatalos Xiaomi szervizben is erre cserélik ki garanciában.

Fontos infó:

ha valakinek garancia időn belül jennek meg ezek a sárgás foltok a kijelzőn (nekem egyébként már kékes lilásba húz át) akkor, azt ingyen kicserélik! Én esetemben csak azért kérték be az IMEI és sorozat számot, mert lecsekkolta a fickó, hogy garis-e még a telóm. Napra pontosan vissza is írta, hogy mikor vettem és honnan, majd közölte, hogy sajnos már nem garis, ezért önköltséges lesz. De gari után is választható, hogy az ember visszaküldi a telót és Xiaomi szerviz által kicserélteti (de szerintem ez tök fölösleges, mert végletekig egyszerű kicserélni a kijelzőt) vagy megrendeli és saját magának kicseréli otthon. Én ezt utóbbit választottam...

Forrás:
[link]

Sokat leveleztem velük, korrekt és megbízható cég!

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12777) muchacoado válasza Karavik (#12776) üzenetére


muchacoado
aktív tag

Azért várjuk meg míg megérkezik. Olvasgattam több visszajelzést külömböző utángyártott kijelzőkről, a legbíztatóbb termékeknél mid a fényerő,mind a színhőmérséklet nagyon közel állt az eredetihez, az egyetlen amiben különböztek hogy kikapcsolt képernyőnél,illetve alacsony fényerőnél látszottak az érintőn a kis pöttyök (megjegyzem a fény felé fordítva nekem is látszik halványan. Mindenesetre kíváncsi vagyok...

[ Szerkesztve ]

(#12778) Williamgrant válasza Karavik (#12776) üzenetére


Williamgrant
veterán

Ne haragudj, a kicserélésre vonatkozó írásodra csak azt tudom mondani hogy a lovacskának a lógóját cserélik ki ingyen! Anno én futottam pár kört a témában, írtam az ibuygounak, a xiaominak, írtam a fórumukba stb.
Közölték hogy a sárga foltosodás ügyben az LCD gyártó egyértelmű tesztekkel jelezte feléjük, hogy ez a hiba kizárólag fizikai behatás során jön létre. Tehát véleményük szerint elejtettem vagy odakoppantottam valamihez a készülékem, szóval sorry.
De végül azt mondta mint a Xiaomi-s csávó, mind pedig az Ibuygou-s csaj (aki szerintem amúgy csávó, de mind1) hogy ingyen kicserélik a kijelzőmet, csak az alkatrész árát kell kifizetnem. Tehát munkadíj nem lesz, csak a panel ára. Ja és közben még pluszba a DHL díja visszafelé is. Szóval így lett kb. 35-be az egész ingyen szervizelése, de továbbra is fenntartom a véleményem hogy én anno FULL EREDETI kijelzőt kaptam (vagy legalábbis annak a gyártónak a termékét, aki a Xiaominak szállít közvetlenül).

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12779) szuszinho


szuszinho
őstag

Ezzel a battery dokival hogyan lehet kiszűrni, hogy mi eszi az akksit? Valami nem kóser nálam egy ideje.

(#12780) Williamgrant válasza Karavik (#12776) üzenetére


Williamgrant
veterán

A megadott linken lévő nem túl jó minőségű kép alapján ez arra a kijelzőre hasonlít, amit utoljára rendeltem, aminek hullik le a festése az oldalán egy hónap után.

Az IMEI számodat feleslegesen adtad ki nekik, remélhetőleg nem egy fake termék hátuljára fogják felhasználni. Ugyanis ha megadod bárkinek a telefonod adatait, úgy elvileg bárki le tudja csekkolni a neten a Xiaomi Mobiltelefon Értékesítési Nyilvántartó Rendszerében (köszi google, persze kár hogy csak az én barátom) hogy mikor lett értékesítve a készülék és hogy van-e rá garancia.

Tisztelettel kérlek hogy ne ajánlj addig senkit másoknak amíg csak rengeteget leveleztél velük és amíg a terméket meg sem kaptad.

Persze lehet hogy én vagyok paranoiás és negatív, de az is lehet hogy mások felelőtlenek és/vagy felületesek. Mindenki húzza alá a neki tetszőt! :C

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12781) Karavik válasza Williamgrant (#12778) üzenetére


Karavik
veterán

Hidd el tőlem nem jártad jobban körbe ezt a témát! Jó eséllyel ez a lehető legeredetibb kijelző (másolat :) ) mi2s hez. Mi lehet még eredetibb, mint a hivatalos Xiaomi szerviz, hivatalos csere alkatrésze?!

Ezt írták a foltosodás problémára:

"xiaomi service always fix this / exchnage the lcd screen for free"

Pár lényegesebb választ kimásoltam még:

"hi, I see your phone is already out of warranty 2013-05-05/2014-05-05 / 12months from xiaomi, if it is in warranty very easy change the screen for free, our screen which we selling is directly from xiaomi service, i.e. depend on you what you prefer you can send it to us we will resend it to xiaomi service they will change the screen or you can order from our page"

"hi, yes, the screen is complete /* LCD screen+Touch screen+Digitizer+Frame housing */ in one part, xiaomi servis always change completely as an one part"

Szóval nagyon biztató, de nemsoká kiderül és beszámolok. Ettől függetlenül mindenki ott vesz kijelzőt, ahol akar. Ez csak tapasztalat csere, annak érdekében hogy mások ne szívják meg a brét... semmi több!

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12782) Wajk válasza vornia (#12704) üzenetére


Wajk
addikt

bocsi, utólag könnyű okosabbnak lenni, én magamban nem bíztam, nem vagyok egy technikai buherátor. Inkább bevittem szervízbe. Nyíregyházán lakok, így nem sok fórumtárs jöhetett volna szóba sajnos :N

Elég nagy sárga folt volt már a kijelzőn (első rossz szájíz), kijelzőt rendeltem, jött is vagy egy hónapig, akkor volt az nagy macera odakint (második rossz szájíz), frame-set rendeltem, anélküli jött (harmadik rossz szájíz). Bevittem megcsinálták, ott pont jó volt, hazavittem, elkezdte a műsort: egy ponton nyomást érzékel folyamatosan, valszeg a kábel lehet sérült vagy nem tudom. (itt már nem a szájízt, hanem azt mondanám, hogy tele lett a...)

(#12707) <Adamsky>: nehéz bizonyítani, az érték megint kérdéseses, az alkatrész beszerzés megint. Szvsz totál szívás. Persze mondták, ha hozok egy másikat azt már ingyen beszerelik, de talán érthető, hogy nincs hangulatom hozzá.

Volt pár lépése a Xiaomi-nak mostanság, pl, hogy lenyúlták egy az egyben a Xiaomi.eu nyelvi adatbázisát, hogy kiadjanak egy International verziót. Ez végül nem történt meg, de kíváncsi lettem volna mik történtek a háttérben. A MiRecovery felülírhatatlan lett Recovery-ből. Ahogy készítettem az újabb WiUi-kat úgy futottam bele egyre több bootloopba a fejlesztés során. Egyes tweakek amik működtek már hónapok/évek óta hirtelen nem mentek. Reménykedtem hogy a zártságba nem követik az Apple-t, de erősen afelé hajlanak ami nekem nem pálya. :(

Jövőre akartam telót cserélni, de máshogy alakult.

(#12711) <Adamsky>: a Miui 6 nekem továbbra is tetszik, azzal nem volt problémám.

(#12744) ginola: Itt van tutorial a kernel módolásához, hogy TDB szerelmes legyen

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

(#12783) Williamgrant válasza Karavik (#12781) üzenetére


Williamgrant
veterán

Neked írtak egy mailt, én pedig visszaküldtem a telefont garos javításra az általad leírt problémával. Hadd érezzem már azt hogy a xiaomi valós garanciális ügyintézéséből többet tapasztaltam, oké? :)
Pls küldd már át az imei matricádon lévő adatokat, és nagyon szívesen leírom én is angolul hogy mikor jár le a xiaomi rendszere szerint a garanciád. :))

De ettől függetlenül továbbra is azt kívánom hogy legyél a beszállítóval megelégedve és sokáig használd még a Mi2 telefonod örömmel!

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12784) Williamgrant


Williamgrant
veterán

Mi2-esre hasonlító asszonytelefon 33.000 Ftért? :)

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12785) Karavik válasza Williamgrant (#12783) üzenetére


Karavik
veterán

Én akkor leszek teljesen elégedett, ha majd látom a saját szememmel...természetesen, ha a csöcsre futok vele, akkor azt is leírom majd, hogy mindenki kerülje el nagy ívben!

Szerintem erre gondolsz, innen nézte ki a kínai fickó is:

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12786) Williamgrant válasza Karavik (#12785) üzenetére


Williamgrant
veterán

Nem értelek. Bemásolod azt a képernyőmentést, amire mutató linket tegnap délután 3-kor írtam meg neked? :U

Kiégtem. :K

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12787) Disque


Disque
aktív tag

Állítólag az MI4-en már be lehet kapcsolni az ART-ot, lehet hamarosan mi is megkapjuk ezt a funkciót is.

(#12788) Williamgrant válasza Wajk (#12782) üzenetére


Williamgrant
veterán

Közel vagyok Nyíregyhez, megoldottuk volna... :(((

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12789) ginola válasza Disque (#12787) üzenetére


ginola
addikt

Kár, hogy nem tudom mi az. :Y

[ Szerkesztve ]

(#12790) Karavik válasza Williamgrant (#12786) üzenetére


Karavik
veterán

Én már ismertem azt a linket, mert a kínai csávó előzőleg már elküldte nekem e-mail-ben, amikor bizalmatlankodtam vele az IMEI adatok kiadásával kacsoltban. Azt írta ha ennyire aggódom, én is le tudom csekkolni, csak küldjek róla róla egy PS-t . Abban a PS-ben benne van, hogy mikor jár le garim, vásárlás napja, helye. Kérted, hogy küldjem el az IMEI adatokat neked, mert te is megtudod mondani, de szükségtelen mert már én megtettem rég :)

PS az eredeti levélből:

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12791) vornia válasza Wajk (#12782) üzenetére


vornia
senior tag

Hé..hé..hééééé

én nem utólag akartam okos lenni, csak eltűnődtem mi lett volna ha...
Mert így nagyon-nagyon szomorúak lettünk :(
Mondjuk én sem vágtam volna bele saját magamtól, egyszer cseréltem már egy K750i-n teljes külső keretet video alapján..háááááááááát...nem érzem 100% asnak..igaz mondjuk a megrendelt ház sem volt az szerintem :)

Köszönöm az eddigi munkádat...
(azért írd meg mi lesz a következő szíved csücske..pláne ha romolgatod...hogy tudjam mire váltsak majd :D) :R

amúgy nem értem a TDB-t miért is nem támogatják?Ha egyszer ez a hatalmas képessége a telefonnak???

[ Szerkesztve ]

(#12792) Zoja™ válasza Wajk (#12782) üzenetére


Zoja™
őstag

És mi lett a sorsa végül a telefonodnak? Megtartottad emlékbe, vagy eladtad hibásan?

(#12793) vornia válasza Wajk (#12782) üzenetére


vornia
senior tag

hm...
de amúgy ha megoldódna ez a gondod, számodra ingyen,akkor lenne még energiád foglalkozni ezzel vagy tényleg tele lett a....bögre......?
Jó..erre ne most válaszolj inkább jó pár nap múlva..:)

(#12794) szuszinho válasza vornia (#12793) üzenetére


szuszinho
őstag

"@Wajk could we start to donate to you on your PayPal account with "New mi2s for you" object? For you it's ok?

Thank you for your appreciation.
I'm very impressed, but pls no."

Z3 lesz az hiszem a következő

(#12795) Karavik válasza Wajk (#12782) üzenetére


Karavik
veterán

Úgy érzem hamarosan megoldódik a problémád ;) Akárcsak M1cha esetében...a nép nem enged! :)

Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

(#12796) Williamgrant válasza Wajk (#12782) üzenetére


Williamgrant
veterán

Látod-látod, neked is csak születni volt nehéz! :DDD

Azt gondolom, ahogy írtad is, a dolgok mögött nem csak a hibás kijelző problémája vitt el erre a döntésre, hanem más is. :K

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12797) muchacoado válasza Williamgrant (#12784) üzenetére


muchacoado
aktív tag

512 rammal inkább gyerektelefon :)

(#12798) Williamgrant válasza muchacoado (#12797) üzenetére


Williamgrant
veterán

"64 kbyte memória mindenre elegendő". ;]

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#12799) vornia válasza szuszinho (#12794) üzenetére


vornia
senior tag

Olvastam én is..dehát gondolom mindenki volt olyan helyzetben hogy az első reakciója,idegből,csalódottságból,dühből, kiábrándultságból egy nagy NEM volt..de aztán pár nap múlva, esetleg 1-2 hét..lenyugodva, megbékélve :)

[ Szerkesztve ]

(#12800) <Adamsky> válasza vornia (#12799) üzenetére


<Adamsky>
nagyúr

Pedig egy új kijelzőre még nem is lenne nagy kaland összedobni a pénzt. Williamgrant pedig jól beépítené :)

(#12782) Wajk
Hát, tényleg sajnálom, hogy így alakult. Az, pedig, hogy a Xiaomi végül milyen utat választ, hamarosan kiderül. Perpill. egyébként én is csak abban reménykedem, hogy minél tovább kitart a Mi2s-em, mert most nagyon nem tudnám, hogy mit vegyek helyette (sajna a Z3C szoftver oldalról nem valami erős). Ja, meg nem tudom, olvastad-e az általam be-link-elt cikket azzal kapcs. hogy mennyire is lesz zárt a(z) LL. Úgy néz ki nagy változás(ok) előtt állunk.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.