Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt a cikkben: "A GSM / HSPA és kínai TD-SDMA hálózatokon is használható kétkártyás Xiaomi Hongmi Kínában augusztus 12-étől lesz kapható"
wiki:
"High Speed Packet Access (HSPA)[1] is an amalgamation of two mobile telephony protocols, High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) and High Speed Uplink Packet Access (HSUPA), that extends and improves the performance of existing 3rd generation mobile telecommunication networks utilizing the WCDMA protocols"Magyarul: HSPA = HSDPA és HSUPA egyben.
Lecsekkoltam, más források is megemlítik, viszont a gyártó honlapján nem találtam részletes specifikációs táblázatot, azt meg kell várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest