- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz
tibcsitube #314 üzenetére
-
esox
senior tag
Android version: 4.2.2 HM2013023
MIUI verwion: MIUI-JHBCNAH3.0
Baseband: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V28.2013/08/21
ha bővebb inót kérsz szólj.Bekapcsolás után szól, hogy nincs sim2-ben semmi (mivel én csak 1el használom), de ennyi. alapból sim1 megy mindenféle beállítgatás nélkül.
-
esox
senior tag
xiaomi.eu oldalon másnak is vannak hangrexcsegés problémái, 3.8.11 miui volt azoknál is.
Megtenné valaki, akinek ilyen van fent hoyg csinál tesztet és olyan valaki is, akinek újabb verzió van fent a telón. ZTE Blade fórumon anno egy óra alatt több száz hsz született, itt sajnos elég kevesen vagyunk még, így a napi 10 is alig van meg -
esox
senior tag
Nem tudom ki próbált már hangot és videót felvenni...én már igen.
A videó képével semmi baj, gyönyörű éles, szinek is tűrhetőek, kicsit lassan reagál a sötét és világos váltásokra...együtt lehet vele élni, de a hang.... há az katasztrófa. Vmi iszonyat hangos kattogó alapzaj van a sima hangfelvételen és a videókon is.
Remeélem ez csak sw-es bug, amit javítanak vagy mrá javítottak is.
4.2.1 JOP40D
MIUI--3.11.8
Kernel 3.4.5
Baseband: MOLY WR8 W1248 MD WG MF V28 2013/08/21 19:35 -
esox
senior tag
Olyan kevesen vagyunk egyelőre, nem hiszem, hogy bárki is téglásítani akar, ami nem elenti azt, hogy cappa72 rosszat alkotott volna.
@cappa72 köszi a cuccost, én nagyon sokat romoltam előző telóimmal (zte blade, lg2x, jó pár samsung model) de várnék egy xiaomi-s visszajelzést, mielőtt nekimegyek egy ilyennek. Nem volt olcsó a teló, szóval blattra nem mennék.
-
esox
senior tag
válasz
zöld drazi #232 üzenetére
1-2 screenshot
A kültéri fotók eredeti méretben vannak fent (jobb alsó sarok klikk a ... majd view original)
-
esox
senior tag
válasz
zöld drazi #232 üzenetére
1-2 kép, semmi beállítás, csak előkaptam a telót és katt.
-
esox
senior tag
Akinek már kézben van a teló, nem vette észre, hogy olyan a böngésző, mint ha limitálná a megtekinthető oldalakat? Pl a t.co/ rövidített url-eket egyáltalán nem nyitja meg, de más browser sem (chrome-al próbáltam még). Mint ha valami felnőtt szűrő lenne alapból.
-
esox
senior tag
Valakinek érkezett már a telóhoz tok? Találtam megint egy jónak kinézőt, free postával.
-
esox
senior tag
Landscape - portrait mód között nem akart váltogatni a teló (ha a notofoication bar-on csináltam) mindaddig, amíg a preferences oldalról nem csináltam meg legalább egyszer.
-
esox
senior tag
Igen kicsit sötétek lettek. Nem akartam szétvakuzni, a szobában pedig már kevés fény volt az 50-es obinak...
Méret.... kicsinek semmiképp nem mondanám. Már az LG telefon is méretes. a Blade az valóban kicsi.
GPS még közel sincs tesztlve. Gmaps, rigó, navitel még sorra kerülnek... -
esox
senior tag
Látom tényleg döglődik ez a fórum, vagy még túl kevés készülék érekezett meg
Folytatva az előzőt:
reggel waze-val jöttem dolgozni. Legalább 3 perc kellett a telónak, mire gps-t fogott, utána viszont tökéletesen "képben volt". Az autóban egy THB Bury bluetooth kihangosítóm van. Nagyon nehezen kapcsolódtak össze és hívás közben szét is kapcsolt. Ilyet eddig nem tapasztaltam egyik telefonommal sem, este újra megpróbálom.
6.10-kor vettem le a töltőről, azóta szinte folyamatos wifi (amikor nem volt, akkor 3G) volt 40 perc gps, 10-15 perc youtube... pár hívás, sms. Most 70%-on áll durván 4 óra használat után. -
esox
senior tag
Sziasztok,
ma este csak nagyon kevés időm volt (gyerekekkel is foglalkoznom kell
).
Szóval csak pár összehasonlító tesztet csináltam.
Holnap GPS, kamera.
Lőttem pár képet a telóról, összehasonlítva a másik telefonnal, amit eddig használtam LG Optimus 2X és egy ZTE Blade-el (őt csak a méretek miatt vettem be az első pár képre).Ami érdekelt, hogy erősebb wifi antennája van-e az LG-hez képest.
A router közelében valahogy jobban teljesített a red rice, de csak 1-2 speedtestet futtattam. Az emeleti szobákban az egyikben rosszabb volt, a másikban szinte ugyanazt produkálta mint a 2X.
Volt hogy job-, volt, hogy gyengéb letöltést mértem (5-26 MBit közötti download értékek)
Futtattam egy antutut is, nem mint ha sokat számítana, de megcsináltam, úgy is sokan azt kérik.
Fura volt, hogy az LG sokkal gyorsabban futott végig az egyes lépéseken, az erdemény persze xiaominál lett jobb. A szoborcsarnokos rész szemmel láthatóan szebben, "akadásmentesebben" (ilyen szó mondjuk nincs szerintem) futott le.
A stability tesztek futása között 1-2 mp volt csak. -
esox
senior tag
Megjött, nem fake, viszont a dhl kiszabdat a vámot a szállítsi költségre is, ami felháborító, főleg, hoyg direkt megkérdezték mennyibe került a szállítás és megkapták a webshopos fizetés részleteit.
De hogy ontopic maradjak:
a teló gyönyörű, a kijelző nagyon éles, szuper fényerővel. A MIUI rom valami elképesztően szépen designolt, letisztult, nem is tudom hogy mondjam. Egyszerűen jó ránézni.
A csomagban kaptam egy autós töltőt és egy magic tappancs szerű valamit, amit autó műszerfalra tapaszthatunk és erre tapad rá a teló. Bekapcsolás után pontosan 20 mp alatt jut el a telefon a lockscreenig (na ez a gyorsaság nagyon meglepett). Részletesebb tesztet majd később. -
esox
senior tag
Nekem merimobiles-tól jött DHL-el... DE, 13ezer a áfa+vám. Hiába volt ráírva más... A vámosok sem hülyék, ha bekérik a fizetési papírokat, márpedig bekérik, akkor mondhatsz bármit. Szerintem vámmal együtt is best buy a telefon.
További ilyeneket ide írjon / itt olvasson mindenki és akkor marad a topic a telónál. -
esox
senior tag
Sajnos már nem tudtam az előzőt editálni. Itt a költséghatékony verziója az előző toknak, bár az azért nekem személy szerint sokkal jobban tetszik.
-
esox
senior tag
Must have tok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest