- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Falcon+cracked GTA4 HDD-re másolva gyönyörűen fut nálam...
-
dunc
nagyúr
Baszus Balázs befutott....

-
UFO11
csendes tag
MEG FOGOK ŐRÜLNI MIRE EZ MEGJELENIK

-
ez_meg_emaz
őstag
-
feka007
veterán
Hát sok embertől hallottam, hogy előfordultak szaggatások boxon, ahogy nálam is. 15 azért tényleg kevésszer fordult elő, de párszor biztos volt nálam. Én meg azt nem tudom, hogy függ-e attól, hogy eredeti (tudom, bicskanyitogató, de nekem nem volt az
), vagy hogy milyen kiadású a gép (én egyrégi szart fogtam ki...). -
mad1
veterán
Sracok 1 box mar olcsobb mint 1 kozep vga,es monitorra lehet kotni.

-
ez_meg_emaz
őstag
Ismét idézek:
"Valszeg csak félreérthetően fogalmaztál én meg félreértettem."
Tehát semmi harag, bár nem értem nálad hogy megy 10-15 akármennyi fps-t ugy hogy akad amikor nálam abszolut semmi baja. De mint írtam a történet felénél se vagyok, függ ez egyáltalán attol? Vagy akkor nálam miért jo?
Ja és rájöttem hogy ez már OFF téma.

-
feka007
veterán
Figyelj, nagyjából meg lehet becsülni fraps nélkül is, hogy hány fps-sel megy körülbelül... És én azt mondtam, hogy 10-15 fps van néha, ez nem egy fix szám, hanem kb ennyi. Lehet inkább 15 felé hajlik, de vhol ezen értékek között ment, és mivel pc-n már láttam párszor hogy mennyi az a 10-15 fps, így megmertem becsülni ...Nagyon nehéz ezt megérteni?

-
ez_meg_emaz
őstag
Akkor most idézlek:
"Mérni nemtom lehet-e vmivel.....Nekem ennyivel ment, ezt tudom..."
Azt tudhatod akkor max hogy akadt. Csak mert ugy írtad hogy biztos hogy ennyi(számszerűsítetted) és mivel nem lehet mérni ezért élég furán jött ki.
Valszeg csak félreérthetően fogalmaztál én meg félreértettem.A lényeg hogy nálam egyáltalán nem akad, igaz nem értem még el a történet feléhez egyszer sem.(Ha ez számít vmit, bár kétlem hogy késöbb leesik az fps) Azért kezdtem ujra mert elkveredtek a mentéseim az egyik profilomban.
-
feka007
veterán
Egyszerűen már játszhatatlanul kevés volt néha a frame boxon, ennyi... Mérni nemtom lehet-e vmivel, de nagyjából meglehet mondani... Nekem ennyivel ment, ezt tudom...
-
ez_meg_emaz
őstag
Az nekem is. Mivel láttad te azt hogy annyit megy boxon? Mert hogy nálam nem annyit az tuti, amikor még szar gépem volt akkor volt szerencsém 5-10-15 fps-hez, az akadt de rohadtul. Ez max a határt surolja, de biztos hogy nem 10fps. Szvsz olyan 30-35 meg esetleg 1-2 mp-re 25. Van amivel meg lehet nézni?
-
feka007
veterán
Hát nálam a 10-15 fps már akadozás. És elég sűrűn volt annyi. Ja, és HDD-s boxon toltam. Az én gépemen kimaxolva kb annyival fut, mint boxon, és azért már nem egy megfizethetetlen csúcscfg ez...
-
ez_meg_emaz
őstag
Az állításod nem igaz ebben a formában. Egy szerintem-et kihagytál belőle. A konzol fikázók lehet leszolják, de én most kezdtem ujra a gta4-et boxon. Akadást nem láttam benne 1x se. Nálam az akadozás számít gyötrelmes futásnak, szal nemtom mit értessz alatta de akadni nem akadozik. A fél kezem tenném rá mert nap mint nap látom hogy jol fut.
Amugy én egyik platformot se favorizálom, azért vettem boxot mert sok minden nem jön ki pc-re. Ami pc-n kijön azzal ugyis pcn tolom. Kivétel gta mert ahogy olvastam iszonyat szarul megy rajta.
De majd kiprobálom, aztán ha nálam türhetően megy akkor majd pc-n is tolom. Ha jol megy akkor multi miatt meg is veszem pc-re is. Konzolon még mindig nehezebben megy a célzás. Persze az autoaim miatt gta könyebb, de pc-n multi jobb lenne. -
feka007
veterán
Hát ez nem teljesen így van, a GTA IV boxon is gyötrelmesen megy, még arra se tudták megcsinálni...
-
ez_meg_emaz
őstag
Mostanában nagyon szarok az átiratok akkoris ha a játék maga jo lenne. GTA4, SaintsRow is nagyon szar lett, vagy ha szar nem is, irreálisan magasak a követelményei. Ezért pc-re nem éri meg megvenni. Boxon nagyon szépen fut, lehet hogy vmivel szebb pc-n de keveseknek fut szépen.
Szerintem megéri befektetni boxba.Már csak azért is mert mostanában konzolra majdnem minden kijön pc-re meg alig vmi. Aki makacsul már csak azért se vesz mert miért vegyen, de pl megtehetné, az meg ne csodálkozzon ha így járt. -
feka007
veterán
Manapság már nem az igaziak.
Far Cry 2 se sikerült vmi jól... -
FoxiestFox
félisten
-
Gyusz
őstag
Pedig mindig is voltak érdekes húzásai az Ubisoftnak (ahogyan minden cégnek), nem értem miért épp most kéne kiábrándulni belőlük. Szerintem örülnek, ha végre sikerül összerakniuk egy értelmes folytatást: érthető, hogy a sok csúszás után megpróbálnak először egy platformra összehozni valamit. Azt mondjuk nem értem, hogy mit szenvednek annyit, elvégre az Ubisoft Montreal dolgozik a projekten, és szerintem többnyire tőlük jönnek a kiadó jó játékai.
-
FoxiestFox
félisten
Na ezen a ponton mondom azt először az Ubisoftnak, hogy a jó édes ***va stb...
Miután évekig várakozik az ember az új Splinterre, amit töröltek már így is egyszer, mert szar lett, erre csak a szaros konzolra jön, ááá... no comment... Élvezzenek akkor a konzolra, többé egy darab Ubisort játékot nem fogok venni, pedig az összes eddigi Splinter megvan eredetiben...
Konzolt soha nem fogok venni, az biztos. És innentől minden Ubi, még ha jó is, és PC-s is, warez lesz nálam. Erről ennyit. -
X@b3e
addikt
Én meg lehet, hogy így csöppenek bele a játékba, mert PC-n vhogy sosem vitt rá a fene, hogy kipróbáljam. Így legalább nem kell (muszáj) telepíteni majd elötte

-
Dé
aktív tag
én szintén a 3.részig jutottam el mivel a 4 már nemment el a "gépemen"

-
Silenzio
addikt
-
vizibal
tag
Hát ez nagyon rossz hír!
Az egyik kedvenc PC-s sorozatom a Splinter Cell (na jó, csak a Hitman-széria után, de szoros második helyezett
). Remélem tényleg kijön valamikor PC-re is, nagy veszteség lenne, ha nem.Fenébe, hogy én is pont egy ilyen hírhez tudok elsőként hozzászólni

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Gumi és felni topik
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest