- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Épek és szépek
-
leslie_smith
aktív tag
Jó lesz ez
A Huawei nagyon tör felfele -
törölt tag
A kék WP8-as nekem nagyon bejön <3 *_*
-
moleculez
veterán
Próbálkozni lehet...
-
Воланд
titán
válasz
dreamdancer #9 üzenetére
eddig is keves wp keszuleket adott ki a tobbi gyarto, a pletykak alapjan ezutan is igy lesz. tehat a hozzaallasuk tenyleg nem valtozott.
-
dreamdancer
őstag
"A Microsoft-Nokia házasság szerencsére nem változtatott a többi WP-gyártó hozzáállásán"
Aha. Az idei 1-1 db Samsung- és HTC WP-s telefon (azok is csak ráncfelvarrások és korlátozottan elérhetők) kábé mindent elmond a többi gyártó hozzáállásáról. Megjegyzem, a Huawei még a W2-t se hozta el Európába (sőt, tudtommal máshova se), tényleg komolyan gondolják a WP-t.
Na mindegy, majd meglátjuk. Remélem.
-
ii77
tag
Szívesen látnék s használnék egy P6-ost WP rendszerrel. Szerintem sok felnőtt ember így lenne ezzel.
-
HawerKing
őstag
Latom ezek is szinesek lesznek.
WP= szep szines telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest