Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTS
csendes tag
Nem tudom van aki Mer és Nyer de persze van aki Mer és inkább csak Nyel! Van akinek a szimpla WP jön be van akinek meg az ilyen módosított fizess ember ha nem vagy képes magad kézben tartani rendszerek.
-
szasza_xp
senior tag
Én a wordpress.com -ot használom, ingyenes, pár megkötéssel, de legalább nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznom
-
PaleeCa
csendes tag
koszi a leirast, nagyon jo. Mar ki is kapcsoltam. nem tudtam miért van ez!
-
dudika10
veterán
Jó kis cikk, köszönöm!
"Sokkal inkább azzal foglalkoznék, hogy a WordPress egyik kisebb hibájának ami nem is hiba csak egy felesleges plusz szolgáltatás kiiktatásával foglalkoznék." ezen a mondaton megakadt a szemem, kis javításra szorul
-
PTS
csendes tag
válasz
Kai Hansen #1 üzenetére
Sajnos nem csak neked de ahogy látom nem sikerűlt időben megoldani a problémát de sebaj itt a közvetlen link amiről pillanatok alatt letölthetitek: WordPress 2.7
-
Kai Hansen
csendes tag
Köszönöm a cikket, de nekem nem engedi letölteni a word-press.hu-ról a 2.7-es word presset, letöltésnél mindig visszadob a kezdőoldalra, csak nálam van ez a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest