- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mert a verés jobb volt, valóban.
A tanár lenézése is relatív, iskolámban nem egy tanár van, aki pofára osztályoz. Azokat nem szeretem, szerintem ez normális. Volt olyan is, elektronika tanár félévkor ránézett a gyerekre, jól van fiam, te tudod 4-es. Aztán a gyereknek kettesei voltak addig. Más meg megbukott.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nevelés kérdése. Ha otthon ezt látja, ha ezt megengedik neki, ha ennyire el van kényeztetve, akkor persze, hogy visszaél vele.
Érdekesen én velem sosem volt ilyen gond, mindig tudtam hol a határ. Amit kaptam, arra vigyáztam, mégis megkaptam, hogy sz*rok bele. Csak mert valamibe bele kellett kötni, hiszen ez apámnál alapfeltétel volt. Talán mert őt úgy nevelték. Régen is voltak huligánok, hülyék, az, hogy valaki többet lát, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy több is van. Osztályban 38-an vagyunk, majdnem mind normális. Persze mindenki az, csak van aki többet hülyéskedik néha, van aki kevesebbet. De komolyan se lehet élni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sajnos. Sokszor tapasztalom, "ezek a mai fiatalok". Legszívesebben megkérdezném az idősebbektől, akkor mit gondoltak a szüleik, és mások a rock'n'roll-ról, a hosszú hajról, és a diszkókról. Ugyan az megy most is, csak modernebb formában. Persze az más, az régen volt.

Még emlékszem, két éve kint álltam a buszmegállóban barátnőmmel, és adtam egy puszit neki. Erre jött egy öregasszony, és hangosan felkiált: Te Úristen!! És amilyen arcot vágott, legszívesebben felnyársalt volna.
A felnőttek nem mindig értik meg a mai fiatalokat. Apám se engem, hogy mit élvezek annyira a számítógépekben. Mondom mindenkinek van hobbija, nekem ez. Mellette járnék sportolni (edzeni) ha lenne miből. De minden pénzt félre kell raknom, mert a szemműtétemre gyűjtök. Az pedig nem kis összeg, nem apuci-anyuci rakja alám, hanem magam keresem meg a rávalót.
Ne csak a kirívó példát lássák!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen széket vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest