Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Üdv nekem van 920,1520 semmi ilyet nem tapasztaltam. Lehet le kellene gyalulni recovery tools-al az helyrehozza a szoftveres gondokat. Cikkhez is hozzászóljak:gondolom nem a rendszer alá kell ilyen erős vas hanem a nagyobb felbontású kijelzőhöz.
nagyon örülnék ha wp-re is lenne pl
aldur's Gate,Kotor, Tomb Raider.
-
lorinser
senior tag
-
Béééla
őstag
De nem működik normálisan a mandiner.hu, a handrás.hu
Ez feature! Lehet hogy a SmartScreen kicsit túllő a célon és a színvonal alatti oldalakat nem engedi betölteni(viccet félretéve nekem se 620, se 730 alatt nem volt gondom belépéssel)
És igen, meglepő ha 1 GB RAM-ba nem fér el 2 gigányi tartalom - tényleg gyakori hogy a fül ugyan megmarad, de a tartalma már nem és újratölti.
Nekem 2 nagy bajom van a mobil IE-vel: a normális tabok hiánya és a görgetési sebesség piszok hosszú oldalaknál nem gyorsul fel, droidnál 2-3 gyors egymásutáni scrollozás sokat pörget, WP-n a max görgetési sebesség amúgy jó, de hasonló extrém eseteknél jó lenne, ha nem egy óra lenne letekerni az aljára (ja meg esetleg betehetnének egy gombot is amivel tetszőleges helyre húzható)
Plusz a GIF-ek ne lejátszóablakban jelennének meg...A "rengeteg oldal nem működik" viszont komoly probléma: androidnak kell álcáznia magát egy ideje, mert a WP-t nem ismerték fel. Ezt a komolyan-nem-vevést kéne kicsit letörni.
@RaveForce:
Még egykét hasonló súlytalan és tartalommentes hozzászólást, kérlek. Akkor esetleg az önelásás átbillen kútfúrássá. -
ArsenalF
aktív tag
Azért ha ez nem csak nálad lenne itt, valszeg már egy egész topikja lenne ennek a hibának. Én 2 éve hiba nélkül betudok lépni, még 7.8-on is sikerült. Szóval valami a te készülékedben volt bugos.
Amúgy részben egyetértek azzal amit írtál nagyon sok bajom van az explorerrel nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest