Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
válasz
buktagt540 #91 üzenetére
Tény, hogy a többi rendszernél is jellemző, de a droidosok vannak a legtöbben és ők hallatják legszívesebben a hangjukat.
Az én tapasztalatom az, hogy az iPhoneosok gyakran csak egy legyintéssel és egy mosollyal le****ják az Androidot (a 3 iPhoneos ismerősből mind a 3), de az drága telefonos/Blades androidosoknak mindig kisebbségi komplexusuk van és be kell bizonyítaniuk, hogy az övék a tökéletes rendszer, nincs benne semmi hiba, stb. Idegesítő, hogy mindenhol azzal találkozok, hogy buta emberek zseninek hiszik magukat ebben a témában, attól hogy vettek egy Androidos okostelefont, és osztják az észt mindenkinek róla.
Mivel ez WP7-es topik is, így egy példa:
Olvasgattam a gyakorikerdesek.hu-n WP7-hez kapcsolódó kérdéseket, mert érdekel a rendszer, és kb az összes válasz az volt, hogy "a windows/winfos mobil (!!!) szar, mert 3 éve egyszer kipróbáltam és iszonyat fos volt, vegyél androidos telefont mert az nagyon jó meg menő." Az egyik kérdező már konkrétan bele kellett írja a kérdésébe, hogy kösz, nem kell android, és lehetőleg hagyják vele békén, inkább válaszoljanak a kérdésére.
Ehhez akárcsak hasonlót egyik másik rendszer fanjai között sem láttam még.Tisztelet a kivételnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest