Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
Én is használok MPlayert is, bár annak is vannak kényelmetlenségei... leginkább a gui hiánya, (hiába gmplayer és társai...) viszont az állandóan csúszkáló feliratok hotkey-el késleltetését (vagy épp előrehozását) máshol még nem láttam. Én filmre MPC-t, zenére Foobar-t használok (régebben a Winampra esküdtem, de mivel válogatásokat már szinte egyáltalán nem hallgatok, csak teljes albumokat, egy jól összerakott foobar theme-el sokkal átláthatóbbak). Amúgy tény, hogy nem láttam az új WMP-t, anno felraktam a 9-est, és sikítva menekültem, de ha annyival jobb a 11-es, akkor áldásom rá
Ennek ellenére továbbra sem értem, miért fáj kodeket is adni hozzá.
Nekem a komoly viszketést az okozza minden lejátszóban, hogy egy fájlra duplakatt esetén automatikusan törlik a playlistet... én vagyok az egyedüli, aki minden zenéjét egy playlistre rakja?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- Battlefield 6
- Spotify
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest