Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Én nem feltétlen örülök ennek, de erről a véleményemet már máshol ki is fejtettem.
Nagyon sok idő lesz, mire elérik a kellő stabilitási szintet. Ezeket az erőforrásokat lehetne olyan megoldásokra is fordítani, amik tényleg, hosszú távon tudják segíteni a terjedést.
Butaságnak tartom a Microsoft után való loholást. Ennél hosszú távon még az is eredményesebb volna, ha a Szoftver/játékfejlesztőkhöz és a hardver gyártókhoz külön-külön bekopogtatnának és megkérnék őket, hogy vegyék figyelembe a Linux-ot.
Bár nem vagyok Linux guru, de azzal a mondásukkal egyet tudok érteni, hogy aki Windows-os programot akar futtatni, az használjon Windowst.
A szoftverek nagy részére lehet alternatívákat tervezni, egy idő után úgyis beszállnak a játékba a nagyobb, Windows-os fejlesztők (jó példa pl: Nero Linux).
Egyedül a játékfejlesztők meggyőzéséhez kéne komolyabb erőket bevetni és megpróbálni túltenni a Microsoft-on. (Amit, ha az Intel és/vagy Sony nem is mer meglépni, a Canonical megléphetne.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest