Új hozzászólás Aktív témák

• leviske

veterán

Én nem feltétlen örülök ennek, de erről a véleményemet már máshol ki is fejtettem.

Nagyon sok idő lesz, mire elérik a kellő stabilitási szintet. Ezeket az erőforrásokat lehetne olyan megoldásokra is fordítani, amik tényleg, hosszú távon tudják segíteni a terjedést.

Butaságnak tartom a Microsoft után való loholást. Ennél hosszú távon még az is eredményesebb volna, ha a Szoftver/játékfejlesztőkhöz és a hardver gyártókhoz külön-külön bekopogtatnának és megkérnék őket, hogy vegyék figyelembe a Linux-ot.

Bár nem vagyok Linux guru, de azzal a mondásukkal egyet tudok érteni, hogy aki Windows-os programot akar futtatni, az használjon Windowst.

A szoftverek nagy részére lehet alternatívákat tervezni, egy idő után úgyis beszállnak a játékba a nagyobb, Windows-os fejlesztők (jó példa pl: Nero Linux).

Egyedül a játékfejlesztők meggyőzéséhez kéne komolyabb erőket bevetni és megpróbálni túltenni a Microsoft-on. (Amit, ha az Intel és/vagy Sony nem is mer meglépni, a Canonical megléphetne.)

Új hozzászólás Aktív témák