- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát a többi vírus írtó beéri 30 megával, az mse meg 80-al. Azért tudom, hogy az ms programjainál nem az optimalizálást nézi az tény. Annó az xp alatt volt ilyen a defender. 7 alatt meg sem látszik hogy van, xp alatt meg 100 mega kellett neki. És azért 1 giga ramnál azért nem mindegy. De azért van hogy használja, csak ha más gyártók megtudják csinálni, hogy kevés ramot használjon, akkor az ms miért nem?
Nem mintha zavarna mennyit eszik, de a legnagyobb gond nem a ram használattal van, hanem hogy minden mappába újra ellenőriz minden és a vinyót úgy kergeti merg terheli a procit, hogy olyan hangot csak traktoroknál hallottam.
Én mundjuk ez miatt váltottam másokra, ja meg az hogy nincs ütemezett frissétés benne.
Ha ezek klappoltak volna, akkor én is az mse-nél maradtam volna. De hát van nála jobb is számomra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest