Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
janos1988 #28 üzenetére
Van ilyen, de meg merem kockáztatni, hogy 50% alatti az arányuk.
Rengeteg olyan hszt olvasni ami olyan funkciókat és dolgokat szid amiről egyszerűen lerí, hogy soha sem próbálta, mert egyszerűen nem igaz (objektív dolgok), bár tény, mostanában egyre többen vannak akik tényleg ki is próbálták.Persze nem tetszhet mindenkinek, de ha te próbáltad, akkor neked is látni kell, hogy gyakran állítanak olyan dolgokat amik egyszerűen nem igazak és 3 perc használat után rájössz.
-
ielektros
senior tag
válasz
janos1988 #28 üzenetére
Szerintem nem errol van szo. Igen is kilehet nyilvanitani az embernek ha nem tetszik vaslami. Ha meg ezt valaki ugy mondja, hogy ki is probalta akkor nincs mese. Maradhatsz Windows 7-en mehet Linuxra, BSD-re, OSX-re. Azert nagyon nincs bezarva az ut elotted.
De miert hybrid amugy a magoldas? Allits be mindent ugy, hogy ne a Metro appok nyissanak meg dolgokat hanem a desktop. Onnantol kezdve egy dolog nez ki mashogy. A Start menu. Az meg igazabol mar nem olyan veszes szerintem. De felre ne ertsd nem akarlak meggyozni.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
janos1988 #13 üzenetére
Ismerőseim nagy százaléka mind azt vallja hogy tabletten telefonon szívesen használná a Win 8-at, én PC-n is szívesen használom de mivel a mobil szélsebesen terjed nincs miről beszélni, értem én hogy pingvin az avatarod meg hogy a Linux már évek óta előretörésben van kemény 1 %-al de ennél több kell hogy a Windowstól elhódítsák a felhasználókat, most meg a Microsoft bevetette a régi új bevált módszert, ugyanaz az operációs rendszer személyes cuccokon mint a melóba, ez már sokszor bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest