Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DraXoN

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz Buci21 #2 üzenetére

Szerintem a licencek jelentős részét OEM-ek vették meg (még nincs a végfelhasználónál)... majd meglátjuk a felhasználói reakciókat mennyit visznek vissza a boltba, hogy "rossz"..
    Mivel a piac (azt beszélik) vergődik (mert az eladások nem növekedtek az utóbbi időben úgy ahogyan azt beálmodják egy "ideális" üzleti modellbe).

Jelenleg szerintem egy igen erős gyártói (az emberek torkán ezt letudjuk nyomni) hadjáratnak lehetünk szerintem a tanúi.

Részemről mondjuk asztali vonalon ez az irány nem jön be... mikor kipróbáltam úgy éreztem bezártak egy dobozba, pedig nem vagyok klausztrofóbiás, de még is.. valahogy bezártság érzésem volt...

Mondjuk kb. 5év ubuntu-fedora után van elképzelésem az okáról, pedig a munkahelyemen minden nap használok win7et és ott sincs ilyen jellegű "bajom".. lehet még is a win8ban van valami ami miatt kiver a frász.. Az az undorító csempe színvilágot már nem is emlegetném nagyon fel; meg, hogy nagy monitoron (22") még idiótábban hat az óriásdoboz világ. (és nem.. nem az aero hiányzik a sima kinézetből se.. azt is rühelltem már mikor megjelent)

Szerintem tehát a gyártók mondhatni egy lapra tették fel a dolgot és az újdonság erejével próbálják felpörgetni a piacot. Csak ezért a sok licenc.. De ez kiderül, ha a jövőben ugyan ilyen "gyorsan" nő az eladott mennyiség akkor bevallom tévedtem, de egyenlőre szerintem korai megmondani, hogy sikeres lesz-e vagy sem az ami.

Anno a táblapcknek se jósoltam sok sikert.. még is bevallom tévedtem. És magam is gondolkodom valami 10" beszerzésén... noha utóbbinak az oka a komolyabb olcsó játékok megjelenése (vannak már egész tűrhető stratégiák is, a telefonon meg fizikailag a kis kijelző miatt nem annyira jó az összetettebb játékokkal játszani.. de ez már nem ide tartozik)

Új hozzászólás Aktív témák