Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geffry

aktív tag

válasz hcl #81 üzenetére

Aki érintőképernyőt használ az meg is érdemli... Nem, én csak szimplán útáltam mindigis a tapipadot, bár tény egy minimalista valaminek nem rossz, az utcán én se szedek hozzá elő egeret, de mindig ott pihen mellette az M187 :K
    Bluetooth-ot hála a magasságosnak nem használtam már vagy 6 éve, VGA driver ügyileg meg nem tudok mit mondani, sosem volt probléma vele, arra az időre jó míg felmászik a catalyst.

De végeredményben nem érdekel. Valamitől egyszercsak lassabb lett a gép az új, erősebb hardverrel, mint az idén 5éves régi alaplappal és több problémám is volt vele, pedig ez friss telepítés az előző pedig 2 éves volt. Nem bántom a Win 7-et, egy nagy siker volt és még messze nem járt el felette az idő... Mitöbb, én is remélem hogy ezt a csempe marhaságot nem viszi tovább az MS, mert én azokat például telepítés után mind uninstalláltam :) szóval csak a fura start menü maradt meg illetve a tapigesztusokra emlékeztető jegyek. De ha ezeken túl tudunk lépni, akkor egy tökéletesített windows 7 van előttünk.

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz hcl #81 üzenetére

Touchpad? Hehe, ott a pöcök egér egy normális gépen. :K

Am. a W7 drivereivel be lehet szívatni magunkat rendesen. Ha kérdés nélkül hagyom telepíteni install után, akkor a Radeonom kap egy drivert a Catalyst Control Center nélkül, az Audigymre meg felrak valami gyári szemetet a Creativetól, amivel csak sztereó módban hajlandó működni. Ha nem figyelek oda és nem állítom le időben, akkor 20 perc plusz munkát ad nekem a Windows... - szerencsére már jó rég nem halt meg, csak majdnem, de azt kétszer.

Új hozzászólás Aktív témák