Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ez nem Android hátrány, ez mindenféle nagyképernyős érintős okostelefon probléma. Rendszerfüggetlen.
Hogy ezen belül hogy van megoldva, az már rendszerfüggő. Pl. Symbianon egyszerű volt, a bill.zár és a hívógombra volt fizikai gomb, és a menü is logikus volt, praktikus. WP-n meg elég macerásan van megcsinálva, hogy felhívj valakit.
-
BiP
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nekem Win7-ben a classic win95-ös skin kicsit otromba volt, sok volt az üres felület. Meg közben megszerettem az Aerot is. (igaz, a tálcán beállítottam a régi elrendezést, azt a részt XP-sítettem, ezek a groupolt meg pin-elt nagy ikonok nem jönnek be.)
Win8-ban viszont még szoktalan, hogy minden minimaldesign, (de így visszaállított startmenüvel) nem elviselhetetlen, megszokható. -
BiP
nagyúr
Totally agree.
1. pont 610-esem van (nem én választottam), ott a kevés memóriával is meg kell kűzdeni, elég hamar bezárogatja a cuccokat.
2. Nem rossz az explorer (ha csak egy oldalt nézel), de a tabkezelése 0, használhatatlan.
3. Symbianon imádtam. De már eljutottam oda, hogy most már sima ékezetes gomboknak is örülnék. -
BiP
nagyúr
Hátteret sem szabad változtatni, mert úgy már nem a default rendszer, és onnantól az gányolás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(gonosz mód off)
Abban igaza van, hogy vannak félresikerült belenyúlkálások (pl. ez a Launcher8 sem tökéletes), de vannak igenis jól sikerült, profi GUI-k, skinek, launcherek (vagy hogy hívják mobilon) Androidra, Symbianra meg asztali Windowsra is.
És ha valakinek erre van igénye, akkor használja nyugodtan.Pl. XP-n évekig használtam classic skint, mert munkához sokkal hatékonyabb volt, főleg lassabb gépen, meg sokáig otthon is, mert nem tudtam megszokni/nem tetszett az XP default skin.
-
BiP
nagyúr
Windows Phone 8, nem pedig Windows 8. Ezt jó lenne tisztázni az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)