- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Set-Comment™ #384 üzenetére
Sok minden nem értelmes itt, de sok egyéb cégnél (ahol értelmes infra van, pl. ahol asszon dolgozik) is csinálnak ilyet. Meg csak cégben lehet gondolkodni? Van ám a VM-nek otthoni felhasználása is. Ja, meg nem minden cég enterprájsz, külön szerver adminisztrációval...
Én is nagy megelégedéssel használom a Vmware-t pl. olyan dolgokra, amikre feleselges egy másik fizikai gép (live image-k készítése, hálózatról bootoló Linux készítéshez, stb.).
Néha el kéne gondolkodni azon, hogy nem a szerver adminisztrációért vannak azok a hülye userek, hanem fordítva. Ők használják az alkalmazásokat, és az a cél, hogy minél kevesebb macera legyen azokkal. Én legalábbis ilyen idejétmúlt módon látom a dolgokat, az elmúlt majd' 10 évben, amióta IT supportban dolgozok, hogy általában mi azért vagyunk, hogy a sok hülye user tudjon dolgozni, mert a legtöbb cég azoknak a munkájából él meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest