- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Angol és kínai nyelvű rendszerrel próbáltam, ment hibátlanul, csak pontosan be kell tartani a lépéseket (a 6. oldalon van minden ide vonatkozó dolog).
Előtelepített változat esetén nem tudom, hogy mennyire lehetséges más nyelvű telepítőt használni... egyáltalán másik telepítőt használni, mint ami hozzá van...
Nekem Vista és Win7 alatt teljesen mindegy volt, hogy melyik nyelvi verzióhoz kapott kulcsot adtam meg, ugyanúgy felment és sikeresen aktiválódott (ha jól tudom oem az általam használt is - msdnaa licenszes).
Ha tiszta telepítést csinálsz megúszod a gyárihoz mellékelt mindenféle program próbaverziójának letakarítását, viszont driver telepítés résszel is lesz dolgod. (persze sokmindent alapból felismer a win, de a külön telepíthető driver több funkcionalitást szokott adni).Gondolom helyreállító lemez is van hozzá, s ha valami félresikerül, akkor percek alatt visszaállítható a gyári állapot, szal próbálkozhatsz nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest