Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrielarky
tag
Ja igen, a satás cuccokat azért soroltam fel, mert a villámgyors gépinduláskor úgy tűnik, mintha Channel 4en lenne az SSD, és Ti pedig azt írjátok, hogy nagyon fontos a sorrend, tehát ki kéne húzogatnom az összes cuccot az alaplapból és valahogy átrendezni (nem éppen lehet hozzáférni, pedig nem mini a ház
)
Az biztos, hogy Sata3ba dugtam az SSD-t.
Esetleg kevésbé gyors körülmények között lehet az Aida Extreme-el meg tudom nézni win7 alól, hogy mi melyik channelen van, meg valahogy rá kell jönnöm az alaplapon az Sata portok számozásának sorrendjére is.
Ez az alaplapom egyébként: [link]
Találtam egy ilyen képet róla, jobboldalon látszanak a SATA portok:
Itt egy leírás hozzá, ami kissé megkavar engem:
"The additional Marvell 88SE9172 controller delivers support for two SATA 6 Gbps ports (gray connectors). Besides, the board has another pair of SATA 6 Gbps ports (white connectors) and three SATA 3 Gbps ports (black connectors) due to the functionality of the Intel Z68 Express chipset. The remaining fourth SATA 3 Gbps port supported by the chipset is transformed into an eSATA on the back panel."
Namármost ha megnézem ezen a képen:
Akkor a szürke csatik a vázrajz szerint a 3_5 vagy 3_6.
A leírásotokból úgy vettem ki, hogy a 0.-ra kéne (master) raknom, az viszont nem a szürke, ami a leggyorsabb SATA lehetőség (egyébként most is azthiszem szürkébe van dugva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- 1,5 hónapos Honor 200, 12/512gb, Fekete, közel 2 év garanciával, eladó!
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Iphone 15 Pro 128GB 12 Hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest