- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz
-Skylake- #37 üzenetére
Céges környezet. Win10 alaplapi hangkártya volt a gépbe. Szépen ment minden skpe stb. Egyik nap nem volt hang. Gondoltam régi már a füles vetettem egy másikat. Azzal is néma csönd. Irány vezérlőpult és csodák csodája a realtek drivert frissítette ez a gyökér és az lett az eredménye, hogy a driver verziószáma és dátuma szépen up to date lett csak épp nem működött. s 3 évvel ezelötti driver felrakása után megjavult (és céges gépen nincs is alapból jogosultságod pl neked felhasználónak drivert frissíteni stb.) Milyen szuper is a win10, eldöni, hogy nekem új driver kell cak nem jó.. Akkor hol a gond usernél? Persze meg lehet mókolni, registryt túrni stb. Másik probléma a beépített számológép nem indul el (vhogy w7nél ilyen problémába nem futottam bele). Lehet powershellből törölni áruházból visszavarázsolni, új felhasználóbal belépni stb, szal megoldás van rá, de gondolom ez is user error...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen házat vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest