Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zs569
    csendes tag

Szerintem a Windows 7-nek sokkal szebbek az atlatszo ablakai, a Start menu jobb, a Control Panel rendesebb, es minden sokkal egyszerubb es rendezettebb. Jelen pillanatban Window XP-t hasznalom, de csak azert mert ez gyorsabban beindul mint a Windows 7. SSD hard drive-om van es arrol ugy beindul mint a villam. Nagyon gyors es en ezt szeretem! A vilagert nem adnam fel ezt a sebesseget.

Nem szeretem amikor valtoztatgatjak a rendszer mukodeset vagy a user interface-t anelkul, hogy nekem szuksegem lenne ra. Peldaul egyszer hozzaszoktam a Word 2003 hasznalatahoz, es azota is azt hasznalom, mert a Word 2007, 2010, 2013 user interface-e nem tetszik. Megertem, hogy vannak sokan, akik mindig az ujat szeretik mindenbol. De engem nem erdekel az uj. En a gyorsasag es hatekonysagot szeretem, es nekem a Windows XP tetszik. Az XP-t megtanultam ugy beallitani, hogy virusirto nelkul is teljesen biztonsagosan megy minden. Virusos site-okat nem szoktam visitelni. Emailben kapott linkekre pedig nem kattintok ra. Szoval, tudom, hogy hogyan kell vigyazni arra, hogy ne kapjak virust. Ami mukodott evekig nekem, az ezutan is jo lesz.

Új hozzászólás Aktív témák