Új hozzászólás Aktív témák

• Kansas

addikt

válasz vadkörte #474 üzenetére

A Bici által írtakon kívül, amivel én találkoztam:
    - A Lenovo IdeaPad Z575-ömben található AMD Radeon HD 6720G2(A6-3400M + HD6650M Dual Graphics)
    - HP 3500c scanner nem tudott direktban printerre scannelni("fénymásoló üzemmód")
    - SB Live! 24bit hangkártya
    - több, nem spéci felbontású monitoromon küzdeni kellett a natív felbontásért(igaz, ez azért jóval régebben volt)
    - ThinkPad T43p Wi-Fi kártya

Persze ez nem mind ugyanaz az OS volt, némelyik UHU Linux alatt jött elő, másik PCLinuxOS alatt, de használtam Fedorát, Debian-t, SuSét, többféle Ubuntut és Mintet is, ahogy nem általános célú Linux-okat(OpenELEC, FreeNAS, stb.) is. A FreeNAS-nak pl a RAID-kártyám nem tetszett(mondjuk az az ESXi-nek se).
    A "nagyon free" disztróknak pl. az AMD akkori(HD 3-4000-es szériához való) zárt VGA driverének feltelepítése jelentett leküzdhetetlen akadályt, RPM-ből.

Ellenpélda: ironikus módon a Winprint-es HP LaserJet 1000w printer 64-bites Windows-on nem ment(az utolsó hivatalos driverét XP-hez adták ki), Linux alatt meg simán. Egy időben csak azért futott egy Linux VM a Windows 7-en, hogy lehessen nyomtatni... :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés