- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Páromnak volt ilyen laptopja én meg 3 éve Linuxot használok mindenhol, szóval most megmondom a tutit, aztán zárható is a topik (
)
A cikkben szereplő belépő Lenovo teljesen jó, mert kicsi, lapos, könnyű, szép (sokaknak szempont), sokáig elmegy akkuról és passzív. Hordozni remek, tényleg.
Ugyanakkor nagyon silány minőségű a kijelzője (hasonló árú ASUS-ban sokkal szebbet láttam), és ha 32-es emmc-vel veszi valaki, akkor az nagyon necces, igaz kártyával bővíthető. Windows-zal tényleg nem egy nagy élmény, de éppen használható, a Linux nyilván dob rajta.
Akik egymást győzködik használt üzleti meg e között, két teljesen más dologról beszélnek, más a célközönség. Itt kapsz egy új gépet ami sokáig elmegy akkuról, passzív, kicsi, vékony, szép.
Cserébe lassú (de sokaknak ez pont elég), meg nyilván nincs olyan anyagminősége, mint egy Elitebooknak. Viszont nem 2 kiló, hanem csak egy, új az akkumulátora, elfér szinte bárhol, meg színes. Az sem igaz, hogy tejfölös doboz, mert annyira vékony, hogy a vastag műanyag borítás és a viszonylag kis méret kellően merevvé teszi. Ledobni nyilván nem jó ötlet, de ha a sarkánál megfogod, nem hajlik semmit sehova.
Ha a kijelzője jobb lenne, szerintem simán ajánlható lenne bátran, de ennek tényleg nagyon gyenge minőségű a panelje. Amik fényes kijelzővel vannak, általában mind sokkal jobbak, lehet a bevonatot cseszték el ezen.
NGA: ezek valóban nincsenek, de simán lehet, hogy a funkciók amiket használsz, elérhetőek alternatívákban, akár ingyen is, és akkor nem kell előfizetned/warezolnod az Adobe termékeket. Lightroomra ott a Darktable, Illustratorra meg a kiváló Inkscape. Itt lehet alternatívákat keresgélni. Persze kell hozzá nyitottság, de utána bőven megtérül hogy nem egy adott cég termékét tudod csak használni, hanem a funkciókat ami adott végeredményhez kell, szoftvertől "függetlenül". A saját példám tudom hozni, mióta platformot váltottam, a limitáltabb lehetőségekkel sokkal többre vagyok képes, mint korábban, és ez leginkább a szemléletváltás számlájára írható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mafia: The Old Country teszt
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Nők, nőügyek (18+)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- gyári garanciás Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest