- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WhrlpoolMind
üzenetére
Igen, így már ok.
Olvastam egy korábbi bejegyzésedet, hozzá is szóltam. Komplex a probléma, de én maradok a jelenlegi felállásnál, úgy saccolom egyelőre marad a sok gép. Jövő évtől kezdve pedig már több időm is lesz foglalkozni velük, feltéve ha nem jön közbe nagy gond. -
WhrlpoolMind
csendes tag
A link:
https://logout.hu/bejegyzes/whrlpoolmind/a_hardverek_maradtak.html
Nem tudom, mi lehetett a baj az előzőnél.
-
válasz
WhrlpoolMind
üzenetére
A linket blokkolja nálam a Chrome...
Nem önfényezés, a retro cuccokkal általában én is dicsekszem, van amiben EGO vagyok
, másrészt az álszerénység sem igazán jó, állítólag 
Lesz idő rá, 2022- ben már tuti, hacsak valami durva nem jön közbe - világvége, Thanos-csettintés
, stb. -
WhrlpoolMind
csendes tag
Egyrész visszaemlékezés. Másrészt az, hogy ebben a formában kiírtam, egy mérföldkő nekem. Akár önfényezésnek is tűnhet (visszaolvasva tényleg tűnhet annak...), de nem annak szántam. A bögrét is csak elraktam, és nagyjából 2 hónapja tettem az őt megillető helyre, az Indogo 2 alaplapja mellé.
Alig várom a nyereményjátékot, remélem, tényleg lesz majd időd meghirdetni

-
Ez régebben volt. Amolyan szépidők visszaemlékezés...

A pohár nekem is megvan, különdíj volt, egy másikat pedig megnyertem, onnan pedig pólóm is van
Logout retro topikban tervezek majd én is valami hasonlót, kvíz vagy teszt-játék nyereménnyel. Most nincs időm rá, de pár hónap múlva, ha minden jól megy...jön
A nyeremény pedig terveim szerint, vérbeli full retro komplett gép lesz, készre szerelve, prog/gamekkal teletömve, és természetesen a kedvenc retro oprendszeremmel, Win98SE/DOS7.1- el installálva, fullra konfigolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, másrészt az álszerénység sem igazán jó, állítólag