- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Ha új volt a hangfal, akkor használd 1-2 hétig és csak utána dönts. Kell neki idő mire "bejáratódnak" a membránok.
Vettem egyet (BT nélküli) a konyhába zenét hallgatni meg a tvhez hangszórónak 18kért. Mondtam az asszonynak, hogy milyen jó lesz, előtte egy LG mikrohifi látta el ezt a feladatot (ez 6k volt vagy 6 éve a Tescoban akciós volt).
Nem is ez a lényeg, megérkezett, bekötöttem BT rádug. Na akkor nagyot égtem asszony előtt, mert ott sztáróltam, milyen jó lesz és eskü az LG szebben szólt...
Na használva lett és szép lett a hangja nagyon, asszony előszeretettel használja zenéhez, fílmhez, csak kellett egy kis idő neki.
Ha lehet, sőt ne full hangerőn járasd be. Változni fog a hangja, meglátod. Adj neki időt, de használni is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips LatteGo 3200 automata kávéfőző
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest