- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
Ertem, hogy jatekrol beszelunk, de amit az elobb is irtam : nem jo irany az, hogy jatekhoz majd ujrainditgatom a gepet.
Hidd el orulnek neki ha elterjedne a linux, ha nem is ugy ahogy most van, legalabb ugy mint mondjuk a droid, hogy valaki keszit lenyegeben egy asztali droidot. Egyszeruen csak nem ertem, hogy az a rengeteg amugy eszneletlen okos linix fejleszto mert nem latja be, hogy nem 20ezer kulonbozo rendszert kene osszeharacsolni, hanem a leguniverzalisabbat kene elkezdeni tolni olyan iranyba, amire majd rabolintanak a nagyok is es elkezdenek portolni ra. Mert amugy barki barmit mond, szerintem abszolut ertheto, hogy miert 1% a linux desktop reszesedese. En abszolut egyertek az opensource torekvesekkel, de a vilagot nem fogom szembehugyozni, ha felmegyek egy allaskereso oldalra es a szamitogep elott vegzett munkak 98%-an win programismeret varnak el, akkor nem blendert meg gimpet kezdek el megtanulni hasznalni. Ez egy sima ok-okozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest