Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Nagyon régóta szemezek már ezekkel, ha volna rá pénzem esküszöm ez lenne a következő beruházásom, de amíg ilyen magasak az áraik, addig biztosan nem fogok tudni beszerezni egyet a közeljövőben

Pedig milyen szép is lenne az összes könyvem egy kis vékony valamiben tartani, amit bárhol és bármikor olvashatok. Laptopon vagy CRT-n olvasni teljesen más. Sose tudtam néhány oldalnál tovább jutni, mert egyszerűen zavart, bántotta a szemem és nem éreztem azt, hogy valóban olvasok. De ezekkel már szinte olyan lenne az érzés, mint a valódi könyvek esetében. Nagyon hasznos fejlesztések és reménykedem, hogy rövid határidőn belül olyan árban lesznek majd, hogy egy egyszerű, mai magyar anyagi helyzettel rendelkező ember is hozzá tud jutni.
-
szablya
aktív tag
Én is nagyon vágyom egy ilyenre, 2-3 naponta, max hetente elolvasok egy könyvet, azt meg cipelem mindig magammal suliba is... Talán a nyáron összemelózott pénzből majd tudok venni, hacsak nem megy el az eszem, és költöm el az egészet a gépre

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PLC programozás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest