Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaaaj, sírsz itt is ma is javult a letöltésed sebessége

-
vsgaborr11
tag
Nem. Azt tudni kell, hogy az oszt főnökömnek van pár "besúgója", mindenről mindig hallani akar, egyszerűen nem tudsz a OFSA megfigyelése alól kibújni. Durva nagyon
És hameg a szüleiddel kell beszélni, és véletlenül van kistesód, aki úgy tűnik az ő osztályába fog majd landolni és befolyásosak a szüleid is, akkor ott rettentő módra benyalja magát...Ja és azt mondja, hogy lássam kivel van dolgom, nem rúgat ki az iskolából, mert még annó "beszóltam neki". Vicc az egész, komolyan :/ (OFA=OsztályFőnökiSecretAgency) -
szablya
aktív tag
Ezt milyen alapon? Fa.fej hülyegyerekek ba.gatnak téged és játsszák az ártatlant a naív oszinál? mert ha igen, akkor k. magasról sz.rd le őket!

-
Ha Enternetes neted van, akkor jónak kellene lennie a sebességnek, nekem mindig jó volt, mikor náluk voltam, csak sajnos nagyon drágák

-
makraipeter1
tag
Már a letöltésed javult 0,01 mbitet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4845
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És hameg a szüleiddel kell beszélni, és véletlenül van kistesód, aki úgy tűnik az ő osztályába fog majd landolni és befolyásosak a szüleid is, akkor ott rettentő módra benyalja magát...Ja és azt mondja, hogy lássam kivel van dolgom, nem rúgat ki az iskolából, mert még annó "beszóltam neki". Vicc az egész, komolyan :/ (OFA=OsztályFőnökiSecretAgency)