- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
vsgaborr11
tag
-
Ice!?
őstag
-
törölt tag
-
stangli
senior tag
-
kovsol
titán
-
Ice!?
őstag
Milyen haverod van gecc?

Am jó módszer az msn.
Van egy csajszi, akivel régebben reggelente szemeztem, megnézett meg minden, de sietett mindig.
Aztán így másfél-két hét múlva egyszer csak felvett msn-re. (full ismeretlen volt)
Elmesélte, h egyik reggel látott a tesója nőjének bnőjivel beszélgetni, de egyikőjük se tudta az msnem, ezért kereskélt vipen, iwiwen, de akkor még nem volt kinn az msn-em egyiken sem, ezért feladta. Csak aztán az egyik délután látta, hogy beszélgetek a bnőjével, és innentől már egyszerű volt. -
törölt tag
-
Lauda
titán
-
törölt tag
-
stangli
senior tag
-
Lauda
titán
-
madstunt
addikt
minek naplóba ültetni vázzz,nem blikk ez

akkor kérd el magad szóban
meg mellesleg jobb szóban ismerkedni mert kisebb a félreértések esélye és így kezdetben fontos azoknak az elkerülése szvszStangli: 13-14 éves ha jól tudom
Wictor: oda már csak én járok ti már nem szal szvsz mindegy

-
törölt tag
-
stangli
senior tag
wááá háá hááá

hány éves vagy?
-
Vakegérke
félisten
Ez, kérem tisztelettel, a számítógép, világháló átka.
Mi a fenének az a nyomorult MSN?
Adott egy lány, aki tetszik. Kalodába zárnak, megkorbácsolnak, lefejeznek, ha odamész hozzá?
Szép a szemed, már régóta figyellek, nagyon tetszel, stb.
Sablon dumák, de bejövősek. Ha jobbat nem tudsz, süsd el valamelyiket. Ha nem küld el a francba, hanem csillogó szemmel fordul hozzád, nyert ügyed van.Értsd meg, hódítani, szerelmet keresni nem távolról kell.
MSN? Ugyan... Pótcselekvés. Mintha kívülről nyalogatnád a mézes bödönt.Ott a lány testközelben. Dübörög a feromon, és ha valóban vágysz a lányra, akkor hat is.
Most mondd, mi a fenére vársz? Ja, hogy MSN címre? Na ja, majd azzal csókolózol, feleségül is veszed, és a gyermekek anyjának lánykori neve MSN lesz, ugye?Nincs számítógép, nincs virtuális világ.
Két érző lény van.
Kell az a lány? Szereted, vagy csak kéne? Ezt csak azért kérdezem, mert más szeretni, és más játszadozni.Menj oda hozzá, és mondj neki szépeket, de ne hazudj. Csak őszintén.
Ha elfogadja, akkor nyertél. Ha nem, akkor semmi esélyed.Szóval vagy MSN, vagy hús-vér lányka. Tiéd a döntés.
-
törölt tag
-
kovsol
titán
-
törölt tag
-
kovsol
titán
DoD:S karácsony után olyan 500Ft körül volt steamen én meg is vettem akkor
szerintem is menj oda hozzá és te kérd el az msn címét és mond neki, hogy szívesen megismernéd jobba
és akkor ha elutasít nem kell rágnod magad rajta, ha meg megadja fél siker!(#11) Wictor: ne kelljen már linkelnem egy újabb msn-t
jó nehéz megtalálni neten és letölteni! -
törölt tag
Tudom, persze. Arra céloztam, hogy semmire nem megyek vele, mivel sosincs fenn MSN-en. Ha meg fenn van, akkor folyton lekésem.

Ui: mivel az egyik legrégebbi MSN programom van, így a rejtetten kapcsolódó, vagy nem elérhető emberre nem tudok ráírni. Szóval a "meglepetés effektus" is kiütve...
-
Lauda
titán
-
törölt tag
Ohh, én cseles voltam.
Semmit nem tudtam a lányról, még azt sem, hogy A, vagy C osztályba jár-e (B-be nem lehet, mivel oda én járok, szóval 4 év alatt észrevettem volna, ha az osztálytársam lenne...
) Aztán megkukkoltam az évkönyvünk... Az összes lánynevet egyenként végiglapoztam a myvip-en, aztán hirtelen rábukkantam a kiszemeltre. Ott megtaláltam az MSN címét, felvettem, és... azóta sem történt semmi... 
Jó, tudom Gábor, sehol nem találod az MSN címét, így neked nehezebb. De majd meglesz az egyszer végre...

-
Atis707
tag
Msn? Lol...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: Praktikusabb lenne odamenni, bemutatkozni, és elkérni az msnjét szvsz

-
Lauda
titán
-
törölt tag
-
Lauda
titán
kéne az MSN-je,de haver meg nem akarja megadni

Most csajozni akarsz, vagy a haveroddal msn-ezni.

-
törölt tag
...és ez eddig a csajban rólad alkotott rendkívül pozitív kép darabjaira robbant szét, miután megpillantotta az utolsó, zárójelbe tett sort... KOCKA powaa...

Amúgy meg vascső...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szablya
aktív tag
Ez érdekes lesz, én kíváncsi vagyok

én leszek az ellenzék, csak ne utáljatok ki
(amúgy tényleg támogatom a dolgot) -
vsgaborr11
tag
-
Atis707
tag
Ha a kiszemelt szabad akkor mire vársz?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- E-roller topik
- Videós, mozgóképes topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4690, 100% Akksi
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 27% - ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI Alaplap!
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Inkább a bibére rászállni készülő, a lágy szellőtől szédülő kicsi méhecske...

és akkor ha elutasít nem kell rágnod magad rajta, ha meg megadja fél siker!