- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Engem itt kirohogtek volna az SZTE-s muszaki informatikus diplomammal (ha elvegzem), de az MS papirokkal volt eselyem eljutni par interjura, es ott jol produkaltam, majd fel is vettek.
Az MS papirokat csak nyugtaztak, hogy oke megvan, aztan ultettek is a gephez, hogy itt a feladat hajra tessek csinalni. -
kraftxld
félisten
Braindumpokbol egy idomitott majom is megtud csinalni barmilyen vizsgat, az mas kerdes, hogy a valos eletben, konkret problemakkal mit tud kezdeni.
-
phaet0n
tag
Azt hogyan mérték fel, hogy 9 évesen többet tudott, mint egy orvosi egyetem végzősei? Kikérdezték belgyógyászatból, urológiából, oxyológiából stb.?
Az mióta indikál intelligenciát, ha valakinek Shakespeare könyv van a kezében?Szász Marci óta nem hiszek a csodagyerekekben. (na, meg azóta, hogy rólam is azt hitték. Aztán mégsem vagyok az.
)
-
szablya
aktív tag
-
szablya
aktív tag
Az szinte biztos, hogy megtanítom legalább egy gyerekemet pár évesen olvasni meg angolul, utána meg programozni. Azon kívül szerintem még lehet normális életet élni
-
tildy
nagyúr
Ha valaki érdeklődő, elmélyülhet egy témában akár fiatalon is.
Exem 12 évesen olyan programot írt az apjának, ami akkor a piacon kb 2 millióért volt kapható (geodéta az apukája, assemblyben írta a srác a geodéziai programot)Ettől függetlenül még nem zseni valaki, ő sem. Én is írtam 11 évesen basic programokat, mégsem tartom semmiképp sem magam zseninek.
Egy ismerős gyereke 2.5 évesen már olvasni tudott.Talán emlékeztek még Szász Marcira páran, Friderikusz-showban szerepelt, most huszonéves alig hallani róla.
-
Jhonny06
veterán
Maximum shemale, de semmiképpen sem fiú.
-
jookomak
őstag
azért nem hiszem, hogy csak nevelés kérdése. természetesen vannak született zsenik.
volt középsulimban volt egy kissrác, 12 évesen csinálta meg a nemzetközi érettségit, aztán ha jól tudom ösztöndíjjal kiment külföldre agykutatást tanulni.
más kérdés, hogy nem sokat láttam az osztálytársaival ökörködni. még az ebédlőasztalt is alig érte föl -
szablya
aktív tag
-
Móci
addikt
válasz
gorogdinnye3 #3 üzenetére
Hát jah, ez nem igazán fiú.
-
Lenry
félisten
nem diplomát kapott, hanem Microsoft Certified System Engineer minősítést szerzett ami MCP vizsgák teljesítéséért jár.
-
gorogdinnye3
csendes tag
itt valami kamu lehet, mert ez a felvételen egy lány.
-
tildy
nagyúr
Szerintem az a rendszermérnöki diploma közel sem olyan mint itthon egy diploma, hanem inkább mint valami cisco , vagy okjs képzés. Ha valamelyik szülő hálózati szakember, amit elmutogat a gyereknek, és az megjegyzi, mert ugyebár könnyen tanul, akkor már nem is olyan meglepő.
-
_Voyage_
aktív tag
Kezdő post
Új hozzászólás Aktív témák
lo [link]Most vagy én vagyok már ehhez túl öreg, vagy kamu az egész.4 évesen meg persze, hogy jól beszél valaki angolul,...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest