- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
Szerintem amire az atlagjuzernek kell egy mobil gep, arra tok eleg egy netbook is, 11-12"-s kijelzo alig kisebb ennel, en a DVD-t a jelenlegi 15.4" notebookban sem hasznaltam mar vagy 2 honapja semmire, ugyhogy ilyen gyakorisag mellett kibirnam egy kulso USB-s eSATA-s egyseggel is azzal... mindez fele ennyibe fajna, mikozben kisebb, vekonyabb, konnyebb, es 2.5-3x hosszabb akkus uzemideje van. Ez a 13.3" subnotebook kategoria a jaszkariknak van kitalalva, hogy elmondhassak nekik 2x dragabban van az 1:1 15.4"-s tudasu gepuk, es lassak, hogy vaahaaan phéééénz
hobizoli
-
Alun
csendes tag
Kicsit MSI koppintás (Gaming Series)
Csak az MSI jobban eltalálta, az tetszik, ez viszont nagyon nem. -
gabyyh
csendes tag
De jó hogy olyan notebookot teszteltek amit nem lehet Magyarországon kapni (a tesztben szereplő színben).
-
hemaka
nagyúr
Egész jó kis gép ez, de a fehér billentyűzet nagyon csúnya, túl nagy a kontraszt így ezekkel a szinekkel.

-
nRu3
addikt
tetszik a felülete, több gyárto is készithetne néhány ien modelt
-
orbano
félisten
-
GD
őstag
13,3" az nálam már nem subnote...
-
tgabi333
aktív tag
Nekem is egy U300-asom van, tényleg nulla a fejlesztés.
Ami egyedül tetszik az a tapipad kikapcsoló. A szokásos hardver fejlődésen kívül csak visszafejlődött ez az U500.
Az enyémben még teljes értékű pci-express slot van, firewire is van (igaz még két év alatt sosem használtam
) és ha jól látom a szokásos toshiba hangerő szabályzó (potméterhez hasonló) sincs rajta...szerk: Igaz az ára mérséklődött, mert régen a csillagos égben volt....
-
Porcupain
aktív tag
Én már sose fogok venni toshiba-t, mert nem képesek a régebbi modellekhez rendes vista és win7 drivereket csinálni. A mostaniban is ott vannak a harman/kardon hangfalak, de a fülem mögé kenhetem, amikor csak XP-hez létezik szoftver. Win7-hez meg semmi driver nincs....
-
fateless
veterán
Van itthon egy U200 és egy U300. Azokhoz képest megdöbbentő a visszaesés az U500-nál.
Nem azt mondom, hogy nem jó ez a gép, de a két említett géphez képest csalódás. -
rudi
nagyúr
-
^Clown
addikt
Nem ez a legjobban sikerült Toshiba noti. Ettől a géptől függetlenül továbbra is azt mondom, hogy manapság a legjobb ár/érték arányú notikat a Toshiba gyártja.
-
Surfym@n
senior tag
-
Napfénysüti
nagyúr
A külseje nem csúnya de az a fehér billentyűzet nagyon nem passzol oda. Amúgy is kár eme alkatrész minőségéért meg a kicsi akksiért. Ja és ha már a külső matt akkor a kijelző mért nem?

-
rudi
nagyúr
Olyan szinten áll meg a CULV-s hasonlat, hogy a kétmagos, 1,4 GHz körüli Core 2 Duo a mezei felhasználók 99%-ának elegendő teljesítménnyel bír. Főleg, ha van mellette egy jól megválasztott kis IGP is. Jelenleg az U500 ára fölött 10 000 forinttal van a fémfedelű Asus UL80 1,3-as kétmagossal, ugyancsak GeForce G 210M-mel és 500 GB-os HDD-vel. Igaz, hogy csak két év gari van az árban és nincs eSATA, de akkuról több mint háromszor annyit bír a gép. Emellett 2,6 cm vastag és csak 2 kilós. Az IGP-s verzió meg 200k körül van. Hameg nem kell ODD, akkor jöhet az UL30 vagy az Acert Timeline 3810T.
-
orbano
félisten
" x 32-38 mm"
Egy ilyen kategóriájú notebookot 5 évvel ezelőtt is körberöhögtem volna ilyen vastagságért. Most már inkább sírok.
-
eBeni
tag
Azért azt ne felejtsük már el, hogy ez nem egy kategória egy CULV-s laptoppal, azokba van egy 10W-os proci meg egy integrált VGA, számítási teljesítményük jóval kisebb mint ennek. Ezt a gépet úgy kell elképzelni mint egy picire zsúfolt asztali konfigot. Persze kicsit túlzok, de nem állok messze az igazságtól. Jelenleg Mo-on, csak a Dell XPS 13 veszi fel ezzel a versenyt teljesítménybe (ebbe a méretbe).
Olyan ez a CULV-s hasonlítgatás, mint ha csak a fogyasztás alapján választanál egy sportautó és egy utcai autó között... -
BloodRay
veterán
Ez a súly kicsit sok a kategóriában. Az akkumulátoros üzemidő meg nagyon gyenge.
-
Voyage
aktív tag
Második oldal, legalsó kép alatti szövegbe Hitechi van, Hitachi helyett.

-
domi007
őstag
Hat ez valami fertelmes, majd 5 centi vastag (kepek alapjan saccoltam) es megy 3 orat...ez a subnotebook? Max a kijelzoje miatt...
-
madarasz92
őstag
Elég ronda ez a fehér billentyű szin maga a gép se valami szép..
-
stifi
senior tag
van az olcsóbban is, 200 körül
ha kevesebb memória is elég meg kisebb vinyó, akkor olyan 180 körül -
aram01
nagyúr
szerintem jól néz ki
-
Geönczy
aktív tag
Oh az a fehér billentyűs változat....

Viszont ez a matt szín feketébe és pirosba jól mutat. -
kukorizz
csendes tag
Szép kis cucc ez

-
Csabee.
nagyúr
Nah ez nagyon széép
tetszik! -
Champipi
aktív tag
Vastag, mint a dög. Drága. Én inkább CLUV-os gépet vennék SU7300-al, mert ennyiből már 4 GB RAM-os, 500 GB vinyós CULV notebookot kapok, 8 órás üzemidővel.
-
dani3l
őstag
Hát, nekem az a piros fedél sem igazán tetszett, de a fehér billentyűzet valami iszonyat.. Barnában biztos szebb. (Egyébként csak megjegyzésként, krómozott műanyag nincs, csak króm színű, mivel a krómozás folyamatából kiindulva műanyagot nem lehetne krómozni.. de úgyis érti mindenki a lényeget, csak ezen így megakadtam.
) Nekem a szálcsiszolt fém felületű notebookok tetszenek nagyon, ezek a zongoralakkosak elég cefetül néznek ki időnként. Fém annyiból jobb, hogy nem lesz újlenyomatos, meg mégiscsak minőségibb érzést kelt, és talán még a hűtés szempontjából is hatékonyabb, bár ezt nemtudom.. 
-
icezozo
addikt
én arra lennék kíváncsi,hogy sötétben a bekapcsolt billentyűzetnek milyen világítása van?
és állítható a világítás?
( mert akkor megmagyarázza a fehér billentyűzetet
) -
Solten
őstag
A "zongoralakk" vegre kezd kipusztulni a divatbol...

-
whiz
aktív tag
-
Tigerclaw
nagyúr
Ki fogja megvenni azt undorító verziót fehér billentyűzettel? Ez már tényleg a "király meztelen" kategóriája. Vannak idióták a Toshibánál is.
Kéne egy szavazás itt a PH-n, hogy kinek melyik verzió kellene, ha csak a külsőt nézzük.
-
sputnick
tag
-
whiz
aktív tag
Hát, ez bizony ocsmány...
-
REDeath
őstag
úgyláccik továbbra se süllyesztik be a tapipadot, fejlövést érdemelnének érte
-
qky
tag
A felszereltségért és a tudásért piros pötty. HDMI, eSata stb

De ez külső...
akkor inkább maradjunk meg a tucat termékeknél.
Na jó igazából az a fehér billentyűzet ami kib@szta a biztosítékot.
A többi rendben van.Ja és még az akksi. ?!?!?!?!?!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony Playstation Okosítás / Szerviz - TMR, Hall effect szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és ha jól látom a szokásos toshiba hangerő szabályzó (potméterhez hasonló) sincs rajta...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

akkor inkább maradjunk meg a tucat termékeknél.