- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem csak a prémiumokra kell egy vagyont elverni.
Minden márkának, típusnak van valami stiklije. Én például a falat kaparnám, ha rohadna az autóm.
Pedig, mint tudjuk, némelyik típus akkor is rohad, ha iszonyatosan figyelsz rá, mosod, nem használod télen, blablabla.
Több ismerős vert már el akár egy milliót (vagy többet) is olcsóbb autóra - remek példa a sikerszéria Renault Scenic II az 1.9 dCi motorral, amiből már a második van benne. (lassan szinte harmadik, annyi alkatrész lett cserélve.
)
Volvo-szerelmes vagyok (igaz, 20 évesen még nincs saját kocsim), de nekem fontosabb, hogy ne az autómra menjen majd a komplett havi jövedelmem. Így lesz egy late Renault Megane II -m eleinte, aminek a benzines motorja a világból kivisz, amennyiben találok igazolható előéletűt.
Summa summarum, prémiumot majd csak újonnan, ha megtehetem.
Nyilvánvalóan Volvo lesz.
-
törölt tag
Nem hiszem. Azt is érdemes leszögezni, hogy a legújabb német gigahiperszuper prémiumok is sorra döglenek meg.
A Volvo eladásai pedig folyamatosan növekednek. (ami persze nem jelenti azt, hogy nincs probléma velük, de -legnagyobb bánatomra- manapság már minden gyártó hitványabb autókat gyárt, mint régebben)
Ami pedig abszolút a svédek mellett szól, az a biztonság, valamint az egyediség. Mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hasznos információkat, illetve a személyes tapasztalataim az első generációs Volvo S60-nal kapcsolatban.
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- RoboCop: Rogue City teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest