- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
BigBlackDog #39 üzenetére
Hát, egy 4,6 méteres szedánnak tényleg nevetségesen nagy a majdnem 12 méter.
-
MongolZ
addikt
Igen, ugyanez a motor van az Elantrában is. Szerintem a golyóállósága vetekszik a Suzuki 1.3-ával.
Kb. 1 éves korában kiégett a ventillátor mögötti izzó (led???), a szerelő azt mondta, hogy inkább nem szedi szét, mert szenvedés. Engem meg nem zavar azóta sem... Van még másik 2 mellette
Új kora óta nálunk van, hátsó izzót még nem cseréltem, az egyik rendszámtábla világítás ment el, a csavarja berohadt, úgyhogy várok, amíg a másik is kiég...
Elöl azért kb. 40e kmenként eszi az izzókat.
Futóműnél eddig csak a két hátsó lengéscsillapító volt tavaly, 12 évesen...Az a baj, hogy az újabb Kiáknak, Hyundaioknak már van presztízsük (na még nem sok), és emiatt drágábbak is. Véget ért az arany korszak
-
MongolZ
addikt
válasz
#92063744 #28 üzenetére
Igen, ez teljesen igaz, én is kaparom a falat a rozsda miatt. Ráadásul javítóív nincs, és típushiba, 1 évig gyártották, az összes Elantra sárvédője rohad. Valszeg egy Corolla íve lesz felrakva rá, elvileg nagyon sokban hasonlít a karosszéria. Röhej, hogy egy marék gombot ér az autó (130e-ért komplett donort lehet venni hibás motorral), műszakilag toppon van, és az a hülye rohadás csak eszi az autót... Igaz, újonnan is olyan 60%-a volt az ára, mint egy hasonló felszereltségű Octáviának.
-
MongolZ
addikt
Csak nekem tűnik horror összegnek, amit 2017-ben költöttek egy alig 180e kmt futott autóra?
(#22) fRooStzzZ:
Nekem 2005. Hyundai Elantra, 250e km, eddig a féken, szűrőkön olajakon kívül:
- kb. 1000 km-nél gyújtókábel csere, összes
- 180e km vezérműszíj (ekkor kell)
- 240e km-nél hátsó lengéscsillapítóFéktárcsa 110e-nél volt cserélve, a mostaniban 140e van, és nem kopott.
Jó, az egész autót túltervezték, mert ugyanez a futóműve a Tucsonnak is, de akkor is...
Igaz, megtámadta a jó kis dél-koreai rozsda.Szerintem vicc, hogy 250-300e km alatt egy motorra költeni kell. Csak pislogok, hogy "prémium" márkás autókra mennyit kell költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hasznos információkat, illetve a személyes tapasztalataim az első generációs Volvo S60-nal kapcsolatban.
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- RoboCop: Rogue City teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest