Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
Akik megverték a hifistákat, mind olcsó eszközökkel tették. A top 3 eredmény közül az egyik még egy JVC HA-ET50BT-n is született. Nehogy azt mondd, hogy egy Focal Grande Utopia kell ahhoz, hogy felvedd vele a versenyt... Azt kritizálom, aki az objektívet szubjektívként kezeli.
#14 bkercso: Csoportonkénti bontásban nézve az induló átlagemberek 60%-a jutott el a 64 kbites Opusig. Audiofileknél (sokkal jobb rendszerekkel, sokkal nagyobb magabiztossággal) ez az arány 37.5%.
Mint azt többször is mondtam, a mikrofon ugyanazt méri, mint a fül, csak sokkal pontosabban. Olyan valóban létezik, ami nem magyarázható, de mérhető, sokáig ilyen volt például az IMD is (láttuk, hogy a légnyomás máshogy változik, de hogy ez miért volt így, azt ki kellett guberálni). Olyan viszont nem létezik, ami nem mérhető, de hallható, az már fizikai képtelenség.
Alig vártam, hogy megjelenjen a hetekig tartó hallgatással, hogy odébb kerüljön a cél (mint minden ilyen vitában), miközben egyszerűen el is érhetnél egy jó eredményt, mint ahogy sok nem hifis tette is.
#16 bkercso: Halmozott diagramnak hívják... Eleve fele annyi audiofil kezdett, mint mérnök, és még kevesebb átlagember, mégis ők jutottak tovább... Talán így jobban átadja:
Eddig bármennyi hifist láttam leülni vaktesztelni, még azokon is buktak, ahol volt különbség. Régen úgy, hogy vittem egy olcsó kábelt és hasonlítsa össze a sajátjával, amit évekig hallgatott (soha nem jutott el a vakteszt feléig se senki magyarázkodás nélkül), most már csak tömörítésekkel. Ha bizonyítani akarod, hogy van bármi abban, amit mondasz, akkor eljött a lehetőség, hogy keress olyan embert, aki az eredményeket elavulttá teszi, de kíváncsi lennék arra is, hogy milyen rendszerrel meddig jutsz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mind hallottunk már a köznyelvben csak audiofoolnak csúfolt audiofilről: a hallás önjelölt istene, aki olyan nem létező...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest