Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7238) Steve1207 válasza cellpeti (#7236) üzenetére


Steve1207
veterán

Én kezdő androidosként ajánlom, kipróbálni bőven elég ez a készülék. Valamint ha jól megy max a kijelzőméret fogja lassan vissza a többi készülékhez képest, mivel elég sok támogatást próbálnak a custom rom-okba integrálni, zsúfolni.

Kérdésekre részemről:
- TaskKiller alkalmazások jó ha vannak, de egyébként bizonyos idő elteltével bezáródnak automat. Van amikor enélkül szívja az akksit, de általában nem kellene neki. Symbian után nekem fura volt, de hozzászokható.
- Ha nem használom nálam 5 nap a rekord, de akkor kb időt néztem rajta, meg pár sms. Átlag használattal 2 napot, ha nagyon használod 1 napot bír. Ez általában jellemző a többi androidos készülékre is.
- Eléggé lassú a VodaRom és fele annyit nem nyújt mint a custom romok
- Én eddig mindig találtam jelet. Többen írták régebben, hogy ahol más telók érzékeltek kb 3 jelet, ez vett 8-at.
- Van rá special IGO, ami jól jelenik meg, egy-két elcsúszás van max megjelenésben. Sebességre én lassúnak ítélem, de teszi a dolgát. Remélhetőleg, ha működni fog az opengl támogatása a telónak (ha lehetséges, de elméletileg igen) akkor gondolom gyorsabb lesz a 3d épületeknél pl, mert számomra 2d-ben is lassúnak mondható procituninggal. Lehet csak nekem nagyok az elvárásaim :)

A kamerát megemlíteném, hogy ne várj tőle sokat. 6120c-m jobb képeket csinált ami 2mpxeles. Árban megéri, egyrészt tesztelni, ha nem jönne be az android és a touchscreen ne bukj rajta sokat. Esetleg alternatívának én LG GT540-et ajánlanék, vodánál 15e-el drágább. Nagyobb kijelző, jobb kamera, jobb akksi. Ennyivel tud többet, talán opengl ebbe már alapból van vagy csak modolt rommal ezt nem tudom. Most jön rá az android 2.1
Ennek ellenére nem bánom, hogy emellett döntöttem.

.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.