Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
cellpeti #7236 üzenetére
Én kezdő androidosként ajánlom, kipróbálni bőven elég ez a készülék. Valamint ha jól megy max a kijelzőméret fogja lassan vissza a többi készülékhez képest, mivel elég sok támogatást próbálnak a custom rom-okba integrálni, zsúfolni.
Kérdésekre részemről:
- TaskKiller alkalmazások jó ha vannak, de egyébként bizonyos idő elteltével bezáródnak automat. Van amikor enélkül szívja az akksit, de általában nem kellene neki. Symbian után nekem fura volt, de hozzászokható.
- Ha nem használom nálam 5 nap a rekord, de akkor kb időt néztem rajta, meg pár sms. Átlag használattal 2 napot, ha nagyon használod 1 napot bír. Ez általában jellemző a többi androidos készülékre is.
- Eléggé lassú a VodaRom és fele annyit nem nyújt mint a custom romok
- Én eddig mindig találtam jelet. Többen írták régebben, hogy ahol más telók érzékeltek kb 3 jelet, ez vett 8-at.
- Van rá special IGO, ami jól jelenik meg, egy-két elcsúszás van max megjelenésben. Sebességre én lassúnak ítélem, de teszi a dolgát. Remélhetőleg, ha működni fog az opengl támogatása a telónak (ha lehetséges, de elméletileg igen) akkor gondolom gyorsabb lesz a 3d épületeknél pl, mert számomra 2d-ben is lassúnak mondható procituninggal. Lehet csak nekem nagyok az elvárásaimA kamerát megemlíteném, hogy ne várj tőle sokat. 6120c-m jobb képeket csinált ami 2mpxeles. Árban megéri, egyrészt tesztelni, ha nem jönne be az android és a touchscreen ne bukj rajta sokat. Esetleg alternatívának én LG GT540-et ajánlanék, vodánál 15e-el drágább. Nagyobb kijelző, jobb kamera, jobb akksi. Ennyivel tud többet, talán opengl ebbe már alapból van vagy csak modolt rommal ezt nem tudom. Most jön rá az android 2.1
Ennek ellenére nem bánom, hogy emellett döntöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megújult a PROHARDVER!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest