Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
válasz jackbacsi87 #7602 üzenetére
Nem kell semmi, írtam volna, milyen progit használsz hozzá?
Ha google map akkor kell a net csak.+36702778032
-
Z0C!
őstag
válasz hodostamas #7605 üzenetére
ha tudnék megosztottam volna
de semmit nemtudok.
se azt hogy mikor és azt se hogy mennyi..
csupán csak találgatok...
a 845 Prémiumban 14k...akkor a 945 prémiumban 20k legyen vagy körülötte----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Lasy
veterán
-
cellpeti
nagyúr
szevasztok
megjött a teló
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Lasy
veterán
igen ott is fent van, de a v845.forum.try.hu oldalon pont ma csináltam egy csomagot amiben mindet külön le lehet tölteni, és simán csak flashelni kell.
GYIK-ban van felül.Telefonunk processzor sebességének húzása!
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
hodostamas
addikt
http://v845.fw.hu/
http://v845.cz.cc/Ezt a kettőt próbáld.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Nálam megy rendesen...
Tomi ment kép a tesztről...
Én nem értem ez mit is mutat, de te biztos tudod, ha kérted.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Biga123
addikt
válasz hodostamas #7620 üzenetére
Nekem a teló látja az SDt ,de a gép nem ,particionálás utánn ...
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz hodostamas #7623 üzenetére
Leírás szerint 512ext..de szerintem nállam a kártyaolvasó lesz a ludas a gépbe...
Apropo hol tudom megnézni hogy használa e a teló az ext particiót?
4GB.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
-
Biga123
addikt
válasz hodostamas #7625 üzenetére
Belső SD kártya : 18.86MB
Belső telefontároló : 107 MB
itt kéne lennie?szerk:Ja kábellal látom minden ok...
[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
@hodostamas
na /system/sd/app mappa nincs akkor nem is műkszik elvileg?
Vagy külön felkéne tenni ezt az app2SD dolgot?
hopp.. M1 1.0 :added ap2sd (Darktremor Apps2SD 2.7.5 RC1)
Sal akkor benne van alapból...
akkó ménem műkszik..?[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Az mitől van, hogy se a TC se pedig a PC Suite nem látja a telót, pedig USB kábellel van párosítva.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Az alapprogikat amik nem kellenek azokat le lehet törölni? Illetve a sima "üzenetkezelés" helyett nem lehet valamit feltenni?
Illetve miért nem ismeri fel sima háttértárnak a telót és a benne lévő 4gb karit?
[ Szerkesztve ]
-
Tatyla
őstag
amiota fenn van a 729-es rom az aksi egy ejszaka alatt 20%-ot merult,lehet vissza is teszem tomao 1.9-es romjat.
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Lasy
veterán
cellpeti:
winamp nincsen fent véletlen?
Igen az a progi tökéletes rá. lasy.4shared.com és TB434....imis:
Ez várható volt.Tatyla:
Miért nem próbálod ki a 710MHz-et?+36702778032
-
pantomimes
aktív tag
Sziasztok
Sajnos ma megadta magát a telefon Reggel elkezdtem zenét hallgatni, 1 szám lement aztán néma csönd, gondoltam lemerült, mert már alacsony volt a töltöttségi szint. Beértem munkába, rádugtam töltőre, megpróbáltam bekapcsolni, de meg se nyikkan, semmi, superboot menü sem jön be, aksit kivettem visszaraktam, semmi. Mr. 1.9-es rom van rajta, amit így nyilván nem is tudok lecserélni a gyárira, viszont a proci nincs húzva, azt olvastam így a garancia érvényes. Nektek volt hasonló tapasztalatotok?
-
Lasy
veterán
válasz pantomimes #7638 üzenetére
Nem volt de soha nem szabad lemeríteni hogy kikapcsoljon, lehet csak sokáig kell töltened lehetőleg USB-ről, ugyanis ennyitől nem hal meg.
+36702778032
-
Tatyla
őstag
van mar uj gyari rom?
Lasy van kulon 710-es rom?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
pantomimes
aktív tag
Olyan 20-30 %-on lehetett, ezért nem értettem. Mindegy is, sikerült életet lehelni belé, kivettem, az aksit és úgy dugtam töltőre, így bekapcsolt, majd visszaraktam az aksit. Volt olyan, hogy éjszaka teljesen lemerült, de akkor adott ki hangot és annak ellenére, hogy meg volt zavarodva kicsit, reagált a töltésre. Most nem, ezért ijedtem meg.
-
Lasy
veterán
válasz pantomimes #7642 üzenetére
Felesleges ilyenkor megilyedni, szinte lehetetlen tönkretenni a telefont, hogy ne tudd visszahozni az élők soraiba, ha meg ezt tetted, akkor a vodánál sem fogják tudni visszahozni, így cserélni fogják. Ha mást nem is az alaplapot tuti.
+36702778032
-
Z0C!
őstag
nos felraktam a 633as "patchet".
felraktam a SlideIt Pro-t..a magyarezzel meggyorsult az AngryBirds és az SMS írásom
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
-
pitius
tag
Na én is kipróbálgattam a magasabb órajelű zip-eket, de sajna egyik sem megy. Marad az LR rom v1.5 extreme-ben található 691MHz. Annyit viszont sikerült elérnem, hogy perpill vissza kellett állnom a gyári vodaROM-ra, mert a 710-729-es flashtől állandóan újraindult a bootanim-nál. Éééés mivel nincs most itt nálam kábel, a gyáriról meg nem tudok továbblépni(root, recovery stb.), hogy vissza tudja állítani a backupomat. Nah mind1.
...pitius...
-
Lasy
veterán
nos felraktam a 633as "patchet".
felraktam a SlideIt Pro-t..a magyar
ezzel meggyorsult az AngryBirds és az SMS írásom
Te pontosan ezt írtad, ebből nem derült ki az hogy az SMS írás is gyorsabb lett.
Gondoltam...pitius
Igen mert ezetek a MHZket a TCT_LRS (teáscsésze) ROMhoz lettek kitalálva.HA minden igaz Tomao 4sharedes oldalán megvan a többi ami tuti jó az övéhez, de abből csak a 691, 633, 528 volt csak ha jól tudom...
+36702778032
-
Biga123
addikt
Be lehet valahogy állítani hogy a híváslistát csoportosítsa.. kb 2 km hosszú..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest