Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
viw
aktív tag
válasz hodostamas #3903 üzenetére
v8 1.2.7
igazából teljesen csupasz: eredeti home feleület, google cucok (naptár,gmail, gtalk), android alap progik (hangtárcsázó, zenelejátszó, stb). 3d gallery van benne ami szerintem nem jó választás mert lassú. plusz superuser és fájlkezelő. 2 napja használom még csak.
600MHz-es húzást még nem próbáltam, de elvileg lehet...
magyar nyelvű az ismert "szórással".MR rom pedig nagyon jó volt. v1.6.2-őt használtam eddíg. nekem nem volt vele problémám.
-
visityu
csendes tag
válasz hodostamas #3898 üzenetére
Mekkore a max méret amit levágás nélkül kezelni tud, mert azt a méretet előre ki lehetne alakítani.
-
hhheni
tag
Sziasztok!
Tegnap kisöcsi elkunyerálta a telefont, hogy kipróbálja a játékokat, bátran odaadtam, mert a kártyán már 0 Ft van :-) Nem is lett semmi baj, csak a "képernyőrácsot'" (nem tudom, van.-e rendes neve) függőlegesen is meg vízszintesen is úgy megnövelte az ikonok huzigálásával, hogy nem látom a végét. Az ikonokat visszarendeztem, de a fölösleges, üres sorokat és oszlopokat a széléről nem tudom eltüntetni. Van ötletetek?
Előre is köszi mindenkinek! -
Steve1207
veterán
válasz visityu #3905 üzenetére
Alap voda rommal rosszul kezeli a háttereket, legalábbis nálam rossz volt, túlságosan belenagyította akármit csináltam.
Custom rommal már jól kezeli, ott az általános felbontás a kijelző felbontásához viszonyítva 480x320 (szélesség x magasság) mivel fekvőben kezeli. Én a dupláját szoktam 960x640-et használni, így kicsi a képméret és jól is mutat a kijelzőn.hhheni: az oldalakról amiket nem használsz tűntesd el a fölösleges widgeteket, biztos odarakott valamit. Ezáltal automat kevesebb "oldalad" lesz, mert visszaveszi őket csak azokra amelyiken widget van. Ha beállításokban nyomkodta el, akkor azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
.
-
Bogyi007
veterán
Szerintem fölösleges az ilyen különféle magánakciók a háttérképekre. A marketen nagyon faxa wallpaper csomagok vannak. Én ajánlom onnan a ferraris és a waterfalls pakkokat.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
hodostamas
addikt
Ha hosszan nyomom a bekapcsoló gombot, akkor van ott olyan menü hogy legutóbbi alkalmazások. Ezt nem lehet valahogy kirakni widgetként?
-
sagesz93
addikt
válasz hodostamas #3912 üzenetére
nem hiszem, de van egy app, ami neked jó lehet ha ilyen igényed van.
neve: task tray
a kamera gomb megnyomására behozza a futó appokat, és ott be is tudod zárni ha akarod, vagy át tudsz lépni egy másik futó appra.
Próbáld ki, jócucc.(nemtudom van-e erre a felbontásra, pulse-on megy.) -
sagesz93
addikt
válasz hodostamas #3915 üzenetére
áh, fail, akkor nem szóltam.
-
-
-
AMD Power
titán
Egy ismerősöm venne ilyet de nem Vodás. Ha van valakinek ötlete milyen megoldás lehet rá TB nélkülire gondoltam, keressen meg privátban.
-
tonerz
aktív tag
válasz hodostamas #3898 üzenetére
Köszönöm a segítséget és Bogyi007-nek is.
Amint hazaérek a gályából kipróbálom őket. -
-
oidka
tag
leforgattam a hianyzo kernel-modult, innen szedheto: http://data.hu/get/3012578/ipt_REDIRECT.ko
igy mar nekunk is megy a proxy
(teszteltem is, mukodik) -
Tatyla
őstag
az miért van hogy csörög a telefon próbálom felvenni de nem engedi,nyitom a bill zárat is és csak fekete képernyő és csörög mire előjön az opció lerakta...
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Tatyla
őstag
válasz hodostamas #3927 üzenetére
de fent van ez a szar okozza?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Robi1001
csendes tag
Sziasztok .Kérem segítsen valaki ha tud .
845 ötösöm most már 3x van szervizbe a Bluetooth nem működik rendesen .
Hibajelenség
- újraindítás vagy resetelés után 1db eszközt tudok összekapcsolni BT-n a telefonnal utána semmit nem lát ha kapcsolódnék rá , nem dob ja ki az ablakot hogy beírjam a kapcsolati kódot .ha másik telefonra kapcsolódnék rá akkor másik telefon vagy meg se látja vagy kiírja hogy hibás kód a párosításnál .
A hiba már a megvételkor is fennállt ,csak sajna nem tudtam vissza vinni a boltba 3 napon belül.
az első szervizelés után se működött a Bluetooth hiába írta rá a szerviz hogy jó , frissítettek rajt valamit , de ugyan az a hiba jelenség .
A 2. szerviznél is ugyan ez történt pedig bele írtuk a szerviz átvétel jegyzőkönyvbe hogy többször próbálják ki ne csak 1 eszközzel .Most 3. már ki se hoztam a boltból a telefont ott a boltossal 45 percig próbálgattuk de semmi változás újra jegyzőkönyv stb .
Volt valakinek hasonló problémája Bluetooth al ? van esetleg valami rejtett frissítés vagy program talán ?
Esetleg ha valaki megtudná mondani a budapesti hivatalos huawei szerviz telszámát az megköszönném , mert a vodánál se a boltokban se az ügyfélszolgálatnál nem tudják .Eöre is köszi
Bocs hogy hosszú voltamwww.pmrradio.hu
-
Szólista
senior tag
-
Szólista
senior tag
válasz hodostamas #3932 üzenetére
Nem olvastam a hozzászólásokat,csak kikerestem.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
tibi683
tag
Halo mindenkienk!
Lenne pár kérdésem remélem tudtok segíteni!
Most akarok új előfizetést és (új telótVodafone 845 ) amit kinéztem az a Tweet surf lenne, és ehez kapcsolodnának a kérdéseim!
Szóval 3500 ft és akkro 100MB adatforgalom után lekorlátozzák és nem lesz túlforgalom?
mármint nincs benne valami turpisság vagy ienk félek kicsit ettől mert nem szeretnék hónap végén 20000 ezer forintos számlát kapni:S
Előre is köszönöm a válaszokat! -
válasz tibi683 #3934 üzenetére
Vegyél vitamax kártyával, ahhoz 1000 forint a havi 50 mega és nincs túlforgalmazás. Csak a sebességet korlátozzák. Ha esetleg mégis galiba van (Mondjuk elfelejted megrendelni), akkor is csak max az egyenleged bukod. Ez a legtutibb. És hidd el, hogy telóra elég az 50 mega, ha nem torrentezel.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Tatyla
őstag
nekem 100 Plus surf van és nem fizetek többet mint a havídij
-
tibi683
tag
Köszönöm a válaszokat! A héten már valószínüleg én is 845 tulaj leszek
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Tényleg ne ma legjobb a hangminősége a telefonnak.
-
Lasy
veterán
-
oidka
tag
110 oras uptime, juheej
kar, hogy most valamiert nem megy a su, ujra kell inditanom..ees igen, az ujrainditas megoldotta
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz tibi683 #3937 üzenetére
3500ftos van nekem is, ez ugyebár a Vodafone Tweet. A 100mega maxal jön(HSDPA), de nekem a boltban azt mondták, hogy van amikor nem is korlátoz le egyből, meg, hogy általában hálózati terheltségtől is függ a korlátozás mértéke...én még nem vettem észre semilyen korlátozást, pedig párszor youtuberól néztünk videókat... túlforgalmazás meg 100%, hogy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest