Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasy
veterán
-
válasz visityu #3237 üzenetére
Nekem van és volt is gmail-es fiókom, de úgy szoptam vele mint a torkosborz... Ugye, ez az első androidos telóm, gondoltam megadom neki azt a mailcímet. Erre ez a tirpák, köcsög, húgyagyú android még a picasa webtáramból is behúzta az összes nevet... Volt benne vagy 1200 név, amiből talán 50-hez volt telefonszám is. A helyes megfejtés: Csinálsz külön egy címet csak ehez a telóhoz, és outlookkal szinkronizálod ami neked kell. Én szoptam vele vagy 2 napot, persze végül szoftver újrarakás volt, mert az elsőnek megadott gmail címet még törölni sem engedi. Na akkor repült is a teló, nem gondoltam volna, hogy ekkora szívás lesz vele. Azóta már megbarátkoztam az ilyen hülyeségeivel, de azóta sem értem, hogy az ilyeneket miért nem írják le soha sehová, csak azt, hogy mekkora király rendszer ez az android. Pedig 3 hete nem találok hozzá egy normális emailkliens programot...Bezzeg Hupikék Törpikékes kirakó van ingyé...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Steve1207
veterán
válasz visityu #3905 üzenetére
Alap voda rommal rosszul kezeli a háttereket, legalábbis nálam rossz volt, túlságosan belenagyította akármit csináltam.
Custom rommal már jól kezeli, ott az általános felbontás a kijelző felbontásához viszonyítva 480x320 (szélesség x magasság) mivel fekvőben kezeli. Én a dupláját szoktam 960x640-et használni, így kicsi a képméret és jól is mutat a kijelzőn.hhheni: az oldalakról amiket nem használsz tűntesd el a fölösleges widgeteket, biztos odarakott valamit. Ezáltal automat kevesebb "oldalad" lesz, mert visszaveszi őket csak azokra amelyiken widget van. Ha beállításokban nyomkodta el, akkor azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
.
-
tomao
tag
válasz visityu #5159 üzenetére
1. le lehet szedni az órát a statusbarról, csak utána kell járnom és csinálhatok egy ilyen patchet, ha minden igaz ez témától függetlenül megvalósítható..
2. a lokscreen óráját jelenleg nem tudom, hogy meg lehet-e változtatni, de ezt valószínűleg én nem tudnám megcsinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs