Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Én telefon tárolására már régóta "lábtyűt" használok Még a Nokia 6120c-met is ilyenben tartottam. Mivel alapból 1 pár ezért most méretre vágtam a második zoknit, összevarrtam és kész. Az alsó részéből még kijönne egy tartó simán. És 200 Ft volt, amiből ügyesen össze lehet hozni 4 tokot. Persze attól is függ ki használja, öltöny mellé nem illik ez a színösszeállítás, de vannak moderáltabbak is, pl sima fekete stb
[ Szerkesztve ]
.
-
Tatyla
őstag
a telefon infonál nektek az van hogy 2.1 update1 de nekem ez az update1 az nincs ott mit tettetek fel?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Kicsirics77
veterán
kicsit el tünök
ha minden igaz akkor win7 alól majd re.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Z0C!
őstag
válasz Kicsirics77 #4253 üzenetére
megvetted? vagy virágbolt?
2009 március 9 óta használok W7-et.
megvagyok vele elégedve.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Napok óta kínlódok itt a saját custom romommal, mire rájöttem, hogy miért nem telepít jópár alkalmazást. Egyszerűen az alkalmazás nevében nem lehet szóköz. Aki ezt tudta, az rengeteg idegtől kímélte meg magát, aki viszont nem, az figyeljen oda erre.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Lui04
aktív tag
Úgy látom nem csak én találkoztam ezzel a hirtelen lemerülés dologgal. Kedd este 6x%-on volt az akksi, másnap reggel 10 körül 29%, du 2-re ki is kapcsolt. Alap voda rom, semmi piszkálás. Először a drop nevű játékot gondoltam bűnösnek, mert akkor raktam fel, de mégse ez a bűnös. Most meg az adw launcherre gondoltam, de ezek szerint az se lehet. Értetlenül állok a probléma előtt.
-
Steve1207
veterán
A merülés problémával kapcsban, du ugye felraktam hálózati adapterről tölteni (50%-on volt), mivel 12 óra alatt visszaesett 50-60%-ra alig használattal. Olyan 3 - lassan 4 órája lehet feltöltve és 1%-ot merült. Lehet, hogy oprendszerben bevan kapcsolva valami energiatakarékoskodás az usb eszközökkel ezért rosszabbul tölti? Ilyen lehetséges? Csak felvetődött bennem. Mindenesetre mintha jobban bírná.
.
-
Tatyla
őstag
volt már a topikban róla szó hogy az esetleges automata frissítések miatt ami pl. az időnél van és egyéb folyamatos netkapcsolat stb...
nekem személyes tapasztalatom hogy nem szabad pl. GOTO-t használni és a set.cpu-t is lehet nélkülözni és én használom a key.assing-ot is,természetesen ha böngészel,játszol és telefonálsz merül a telefon de átlag használattal nekem két napot bír.
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Z0C!
őstag
a Goto miért merítené az akksit?
nem nagyon értek veled 1et.
internet nem kell neki, hiszen az értesítést teszi ki képernyőre...
ha az animálásra gondolsz csak akkor működik ha épp kinyitod vagy kinyitnád a billzárat.amióta Lasy vagy Kicsiricsi mutatta a Goto-t én azt használom.
nem vettem észre drasztikus akksi csökkenést.
pedig én aztán ténylegesen kihasználom a telefont.
0-24ben net (frissítés, letöltés, céges levelezés, időjárás..)
sms-ek tömkelege...és 1napot se bír
reggel töltőről este töltőre----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Jarod1
addikt
sziasztok ma vettem le töltőről a telót és kb 4óra múlva 60% os akksit jelez, nincs wifi BT bekapcsolva Másik Rommal jobban bírja az akksi? Tapasztalatok? mennyire veszélyes 1 rom csere?
-
hodostamas
addikt
Nem tudtam miért jelenik meg a Bluetooth ikon ilyen furán a telón
Most küldtem rá gépről mixzinget, elindítottam egy zenét, erre halkan elkezdett szólni jó minőségben, basszussal.
Mondom mi a f...sz, így nem szólhat a telefon Akkor veszem észre hogy ez a gépről szól, nem is telefonról... gépre küldi a zenét alapból BT-n ha be van kapcsolva[ Szerkesztve ]
-
arany1989
tag
Gyerekek megmondom én mi kell a legjobb ROM-ba, ha valaki ezt összepakolja, akkor egy király ROM-ot készített.
Alap: - a gyári magyar Voda Rom, (eddig sok ROM-ot próbáltam, de ez a legstabilabb)
- Ebből kigyomlálva a Vodás cuccok, Google termékek (maps, calendar ilyesmi).
- Live háttereket is kiszedni, de Live háttért is lehessen használni, olyat amit az ember feltelepít magának.
- Home programnak megteszi tökéletesen a LauncherPro (mondjuk jó lenne ebből ha létezik olyan hogy crack-elt, a beépített widgetek miatt, hogy azokat is lehessen használni)
- Galéria az a gyári, ami beszél magyarul
- SMS kezelő úgyszintén
- Billentyűzet-nek a TuchPal magyar szótárral kiegészítve
- A gyári vodás szoftban lévő Naptár program megtartva (szerintem az tökéletes)
- Zenelejátszónak szintén a gyári (Mr editionban szerintem nem valami jó mert a gombok szinte kilógnak a képernyőről.
- Lehessen Root joggal turkálni a telefonon (RootExplorer és EsFileExplorer miatt)
- Framework-nak megteszi egy nem agyaszéttunningolt, de elegáns változat is. (persze ezt utólag akárhogy fel fleshelheti magának az ember olyanra amilyet csak akar)
- Szerintem ennyi, több program nem kéne bele, mert mindenki olyat tesz rá amilyet akar.Ha értenék a gyári Voda ROM vagy másmilyen átalakításához már meg csináltam volna ezt magamnak
De nem értek még hozzá -
arany1989
tag
Igen a ROM-od tényleg egyedi, és gyönyörűen néz ki, de telefonálni én sem tudtam vele.
A névjegyzéket sem a tárcsázót nem nyitotta meg.
Azon kívül nekem szuperált, mondjuk olyan sok mindent nem néztem meg benne.
Ezután vissza tettem a gyári Voda szoftot, szerintem a legstabilabb. -
imis
senior tag
kicsi karakterek miatt induláskor nyelvet váltottam, vissza magyarra pedig nem sikerült már, mivel nem ajánlja fel.
a fontokkal nem foglalkoztam, mivel a gombokon amúgy sem látszott rendesen a szöveg a kontraszt hiányában, és persze volt még félórám, hogy használhatóvá tegyem a mobilt, mert rohantam dolgozni, így feldobtam a Te romodat, ami marha jól néz ki, csak telefonálni nem tudtam vele és a névjegyeket sem találtam.
ha használható lesz a romod, feldobnám és kipróbálnám sony fonttal, majd kitanulmányozom a blogodban. -
tomao
tag
megérkezett a lightningred845 v1.1
részletek itt
bocs hogy csak így, de sietnem kell, elöljáróban annyit, hogy aksinál kiírja a konkrét százalékot is
-
qltsar
veterán
fel is robbantom a romot, ugyanis nagyon kitoltam magammal...letöröltem a gmail accomat, és másikat csináltam, aztán vettem észre, hogy a telefon totálisan meghülyült a szinkronizálás miatt. marketre képtelen fellépni stbstb. tehát ilyet ne csináljatok. egyetlen lehetséges megoldás van ez ellen: WIPE. na menek és tesztelem is tomao, és köszönöm!
-
Steve1207
veterán
Én is megjártam ezzel, a lényeg, hogy az alkalmazások kezelésében válaszd ki a szűrőt és az összeset listáztasd ki (én anno nem is tudtam, hogy van ilyen ) Ott a google cuccos dolgoknál, talán google apps-nál kell a cachet kitörölni teljesen, de eddig már nem jutottam. Mindenesetre így megvalósítható.
.
-
Pe-pe
tag
Egy iPhone bőrtokban, hogy mutatna ez a teló? Nagyon lötyögne?
Erre gondoltam.-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
pantomimes
aktív tag
Most toltam fel, egyelőre tetszik, bár érdekes, hogy az akksi pár perc alatt 4 %-ot esett, de lehet, hogy bekapcsoláskor még nem tudja pontosan és korrigál.
Egyelőre a handcent fenntmaradt, az sms problémát sikerült megoldani? (Új SMS írásakor nem tudtam címzettet hozzáadni)
-
Lasy
veterán
válasz pantomimes #4279 üzenetére
A handcent-el lehet.
Szerintem nézd meg, hogy megy-e, mert én még nem próbáltam. és nem is küldök SMS-t sokat.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
válasz arany1989 #4267 üzenetére
Szia. Feltöltöttem a saját romomat, ami pár kritériumnak megfelel:
Alap: 1.6.2 mr.
-Vodás cuccok gyomlálva
-Live hátterek nincsenek kiszedve(Nekem hibák voltak vele eltávolításnál.)
-Okosított Launcherpro
-Galéria gyári, de angol
-Smskezelő úgyszintén
-Billentyűzetet azt raksz fel amit akarsz, ez tényleg nagyon könnyű
-Ezt nem tudom, mert csak pár óráig használtam a gyári romot. Milyen benne a naptárprogram? (Ez is angol amúgy.)
-Zenelejátszó gyári
-Ezt meg nem is értem... Ha custom romot raksz fel, előtte rootolni kell a telefont, utána meg lehet turkálni
-Framework gyári
-Plusz jópár kiegészítő program és widget. (Ezeket meg simán lehet törölni.)Letöltés: [link]
És pár képernyőkép: ugyanezt megtudjátok csinálni az alapprogramokkal:
A hibákat kérem jelezni!
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
pantomimes
aktív tag
Tudom, fennt is van, csak jobban szeretném az alapot, ha esetleg valaki próbálta légyszi nézze meg, este már meg tudom, csak ha leszedem a handcentet megint egy fél óra mire letölti :S
Az a bajom a handcenttel, hogy amikor fent van valamiért nehezen tűnik el az SMS értesítés a bal felső sarokból.
-
pantomimes
aktív tag
válasz pantomimes #4282 üzenetére
Javítom magam Most kaptam SMS-t a bar-ról indítva néztem meg és kilépéskor eltűnt a bal felső jelzés Már csak az zavar, hogy SMS íráskor ha elfordítom a telefont, akkor handcent-ről visszavált alapra, tudom, telhetetlen vagyok
-
Lasy
veterán
válasz pantomimes #4282 üzenetére
már folyamatban van.
SMS is a gyárira, és a telefonálás is.a handcent-en állítsd be, hogy automata forgatás legyen neki is.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Bogyi007
veterán
Olvasgattam kicsit az árban hasonló telefonok tesztjei között és bár nem volt kérdés hogy ezt választom, de amit olvastam a Nokia C3-rúl, uhh az nagyon odasózott! De jó hogy nem azt vettem. Az Lg Optimusról meg megnéztem az árakat. Hát elég véleményes számomra, az LG tulajok azt mondják hogy kicsivel több pénzért nagyobb kijelzőt és sebességet kapnak. Mi van?! Kicsivel többért? Nekem most Voda 400 Surf Plus csomagom van ás ezzel kaptam meg a telót 1 azaz egy forintért. Az Lg-t 15e forintért hozhattam volna el ugyanebben a konstrukcióban. Hát ahogy a MM reklámban is mondják: Hülye azért nem vagyok!
Ennyivel többet nekem az a teló biztosan nem ért volna meg. Ráadásul ennek sokkal jobb a rom módosíthatósága mint amannak.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Lasy
veterán
válasz pantomimes #4286 üzenetére
ez is csak beállítás kérdése. tuti enable smiley van beállítva.
+36702778032
-
Bogyi007
veterán
válasz Bogyi007 #4287 üzenetére
Másnál is kell a marketra való belépéshez karaktereket beírni most? Pont úgy mint amikor regelsz valahová és be kell írni különféle karaktereket.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
BigT
senior tag
Segítsetek, mert ez már nagyon bosszantó: szinte minden levelemnél először egy hibaüzenetet kapok, hogy Email alkalmazás(com.android.email folyamat) váratlanul leállt. Mostanában már az elolvasás is bonyolult egy levélnél, mert nyomok, kiválasztom, melyik mail fiókom nézném meg, betölt, majd jön az üzenet és leáll. Mit tegyek? (minden gyári a telefonon)
Samsung S7 edge
-
sbazsi
veterán
egy ideje nézegetem ezt a telefont a páromnak. a minap majdnem megvettem az arénában, csak épp a bemutatópéldány meghalt, nem tudtam megnézni. Remélem ez egyedi eset.
árban verhetetlen, csak a kijelző felbontása az, ami miatt tartok egy kicsit tőle, mert a teszt nagyon lehúzta. meg a kérdés, hogy a marketes programok hány százaléka érhető el rajta
nekem desire van, de tudom, hogy azzal nem szabad összehasonlítani. Ő meg nem akar ilyet, mert ez neki túl nagy. -
BigT
senior tag
válasz pantomimes #4299 üzenetére
sejtettem, hogy nem úszom meg
Melyik főzött rom-ot érdemes most lerántanom? kicsirics korábban sokat emlegetett verzióját keressem, vagy már van új, jobb?Samsung S7 edge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Proxmox VE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest