Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
szerk lejárt..
a jelenlegi ROM mal a linpack 4,5 MFLOPS ot mért. ez jó?
-
RaZroX
addikt
Na felvarázsoltam a V845-re ezt a rom-ot. Hát hihetetlen mennyit gyorsult a telefon így, hogy 633mhz-en megy a proci.Mindenkinek ajánlom mert megéri! Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobb ez a zenelejátszó ami ebben van
This is the way
-
AMD Power
titán
Úgy néz ki,hogy nemsokára eladó sorba kerül a kis 845-m. Jövő nyárig van rá még garancia... mennyit érhet így kb?
-
elfelejtette
veterán
válasz AMD Power #10560 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de mi az, ami pluszt ad a HTC Wildfire a Voda845-höz képest? Megér ennyi plusz pénzt a kapacitív multitouch kijelző, és az 5 Megapixeles kijelző?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
AMD Power
titán
-
lacafaca
addikt
linket valaki tudna dobni, honnan tudok romokat leszedni és esetleg jótanács, melyik jelenleg a legjobb-legsatbilabb 2.2?
thx!
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
elfelejtette
veterán
válasz lacafaca #10564 üzenetére
ITT nézz szét.
2.2 még nem a legjobb, de vannak elég jól használható 2.1-es romok."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
lacafaca
addikt
válasz elfelejtette #10565 üzenetére
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
őstag
-
őstag
válasz RaZroX #10519 üzenetére
Apply sdcard: update.zip Ez a menüpont kell neked és egy update.zip-re átnevezett rom az sd gyökerében. De előtte végig kell menni a wipe-os menüpontokon mielőtt új romot raksz.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
petiwr
senior tag
Fresh Zodiac Fruit 5.1 rom van fent a telefonon-on hogyan tudnám meg oldani hogy csak a be/ki kapcsoló gombra éledjen a telefon?
-
elfelejtette
veterán
válasz petiwr #10569 üzenetére
A key_assign.zip-et recoveryből felflesseled, akkor csak a bekapcs gombra éled.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
petiwr
senior tag
válasz elfelejtette #10570 üzenetére
Esetleg egy linket tudzs adni ahl meg találom?
-
AMD Power
titán
válasz elfelejtette #10563 üzenetére
9990Ft lesz...de ebből lejön majd a 845 eladás utáni ára.
-
petiwr
senior tag
Fresh Zodiac Fruit 5.1 rom ban hol tudom húzni a proceszort??
-
elfelejtette
veterán
válasz petiwr #10574 üzenetére
SETCPU progit leszeded, azzal tudod állítani. De alapból 633MHz-en megy a gyári 528MHz helyett.
-
lacafaca
addikt
rootoltam és feltettem a leírásnak megfelelően a recoveryt. jelenleg a gyári voda rom van fenn, a következő lépésben mehet föl egy tetszőleges rom, vagy elöbb fel kell tennem mindenképp valami spec romot?
-
BRIKLY
veterán
válasz elfelejtette #10575 üzenetére
én nem a SETCPU-t ajánlom, hanem ---ezt---! én 710Mhz-en használom, benchmark okkal tesztelve.hiba nélkül fut. 729Mhz-en újraindult teszt közben.
a SETCPU-nak állandóan futni kell,azzal csak akkor marad meg a beállított érték, és alapból terheli is a telefont..=lassabb működés,hamarabb merülő akksi..[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz bubu126 #10580 üzenetére
az XDA nekem kínai...
de én is próbáltam már onnan egy 2.2 ROM-ot.és választható volt a magyar nyelv.
ráadásul korábban egy tapasztaltabb fórumtárs írta nekem hogy minden ROM magyar,ha a telefon tud magyarul..olvass vissza kb 2 hónappal ezelőtt..
az a lényeg hogy az első indításkor a magyart kell kiválasztani. ha nem így teszel, akkor van az hogy nincs magyar nyelv.. erre pedig itt egy magyar leírás hogy hogy lehet megoldani. ugyebár nem mindenki tud angolul,németül.. (ahogy én sem) -
bubu126
tag
válasz BRIKLY #10581 üzenetére
Sajnos én is gyenge vagyok angolból, éppen ezért használom a chrome böngészőt (könnyű fordítás), de nem ez az érdekes. Talán az összes létező rom-ot kipróbáltam már és eddig így is volt ahogy írtad, de itt ez most nem működik. Azért linkeltem be egy lelkes "kolléga" magyarítását. És ahogy írtam ezt a romot is kipróbáltam.
[ Szerkesztve ]
Galaxy
-
őstag
válasz bubu126 #10578 üzenetére
Van egy magyarító apk. De kell valami plusz cucc a felrakásához?
Mert vki ezt írta:
mine is already half-Hungarian
I made the APK Manager 4.9
I used apktool 1.3.1 to framework-res.apkA fektetett mód állítólag nem megy, és a wifi nem közli a mac címet de ennek ellenére még is megy állítólag, lehet hogy van olyan hotspot amire így nem tudna kapcsolódni.
Olvastam pár hszt-t a fórumban és néhányan írták hogy a kamera sem megy. Ezzel még várni kell még kiforrja magát. Bár a dpad legalább megy ez jó hír.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
bubu126
tag
válasz BRIKLY #10583 üzenetére
Na ne viccelj, persze hogy nincs harag, nem is lenne miért. Szépen eszmét cserélünk és ennyi. Visszatérve a rom-ra messze a legjobb az eddigiek közül, ha ez a cseh srác így folytatja lesz froyo a mi kis telefonunkra. Más nagy nevű telefon tulajdonos meg csak irigykedhet.
Galaxy
-
BRIKLY
veterán
válasz bubu126 #10586 üzenetére
hát igen! mikor kipróbáltam a 2.2-t csak lestem. valahogy így:
komolyan mondom gyorsabb volt mint a testvérem LG GT540-e.
csak hát mozgásérzékelős cucc nélkül nekem nem kell. álló helyzetben írni képtelenség.szerettem az LG Arénámat, de nem bántam meg hogy elcseréltem erre.
[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
válasz BRIKLY #10577 üzenetére
pedig pl a fresh zodiac rom meg qltsar minimal obsolete romja eleve dinamikusan állítható kernellel van szerelve, tehát setcpuval be kell lőni azt csókolom. ha ráflesselsz egy külön legyártott patchet, (mint ahogy tettem azt én) fasza kis bootloop-ot kapsz (végtelen sokáig ismétlődik a bootanim) csak akksikivétellel lehet kikapcsolni és utána ügyesen lehet előhozni a recoveryt. még jó hogy volt jó belakott backupom.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
qltsar
veterán
Nem-nem! Ez így nem igaz. Az én kernelemben több módosítás is történt, mint gondolnátok. a dinamikusan állítható oc-patchem sem ugyanaz mint kallt_kaffe által készített, de az ő elve alapján vannak az órajelek beállítva. Más által készített oc-patch, illetve más ROMhoz az én oc-patchem nem használható.
Mellesleg a ROM-om alapban gyári órajelen működik (528MHz), ezután döntheti el mindenki, hogy akarja e húzni vagy sem. Én direkt nem erőltetem a felhasználót, hogy húzza a telefont, ez egyénfüggő, és nem utolsó sorban káros is lehet. Egyrészt, gyakoribb force-close, véletlenszerű újraindítások, nem beszélve arról, hogy a húzott kernel mellett kis fényerővel kicsit illúzióromboló a kijelző, mivel a háttérvilágítás nem 100%-os, így foltokat lehet rajta látni, ugyanis nem osztódik el rendesen a háttérvilágítás a kijelzőre.
Gondolom most azt kérdezitek, hogy ki használja ilyen fényerő mellett a telefont...hát vannak olyan esetek, hogy nem árt, mondjuk egy éjszakai hosszabb utazáson, vagy este az ágyban, amikor a telefonon kívül nincs más fény.
Persze valamit valamiért, némi gyorsulásért cserébe sok felhasználó használja OC-vel a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
(jan)
őstag
Uraim!
Tud valaki segíteni abban hogy ne csak piros sim kártyát tudjak belepattintani ?
a 3 betűs navigációt teszteltem tegnap... meglepődtem milyen jó, ennyi pénzért ez a telefon tényleg best buy
remélem nem léptem túl a határokat a hsz-el
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
duo
addikt
válasz BRIKLY #10595 üzenetére
akkor szerencsés vagy, nekem a fzf-el is bootloopolt 691-es patchel. (alapon 633-on megy.
setcpuval húzva ok. de qltsar-ét jobban szeretem. csupaszabb.
@qltsar: ja, jó ennyire nem mentem bele, csak láttam hogy saját patched van ami engedi dinamikusan változtatni az órajelet. és CSAK azzal ment rendesen.és mondom én így jártam az fzf-el is. (olyanod nincs elfekvőben ehhez a romhoz ami nem setcpu-s hanem alapon felrakja 691-re, teszemazt?
tudom hogy már pengézel egy ideje csak gondoltam egy kérdést megér..Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
RaZroX
addikt
Üdv! Hogyan tudom megoldani hogy hangosan szóljon a telefon ? Úgyértem amikor zenét hallgatok fülesen mert baromi halk..
This is the way
-
qltsar
veterán
nem akarok bunkó lenni, de ez a rom ugyanaz mint a teapot...de ezt már leírtam, meg mást is ezzel kapcsolatban.
használd azt a patchet ami ahhoz van.amúgy nem muszáj setcpu-t használni, manuálisan is beállíthatod a dolgokat:
ezt /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_max_freq
és ezt /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freqkell megszerkeszteni, és akkor nem kell setcpu.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Suzuki topik
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy chili topic. :)
- BIOS topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest