Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Hunter2 #10147 üzenetére
Az árgápen találtam 4 érintkezős headseteket (pl Prestigio)
[link] de mind fix agybadugós fülhallgatóval vannak. Énmeg utálom az agybadugóst. Lehet tényleg marad a dealextreme.[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
duo
addikt
sziasztok! qltsar romja nem rakható fel hagyományos módon? nincs ui windowsom. wine-al meg nem akarok bohóckodni...
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
őstag
Na találtam Nokia HS45/AD54-et, pár helyen még van raktáron, de nem mondom el hol -majd csak ha megvan- nehogy elkapkodjátok.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
Meddu
tag
Sziasztok!
Hogy tudok lejátszani flash videot ?
például ezt : [link][ Szerkesztve ]
-
Meddu
tag
youtube az hogy hogy megy? nem flash alapú?
-
őstag
Nem flash alapú, saját youtube kliense van, keresni, tekerni, megállítani lehet. Fekvő módban játssza a videókat, a minőséggel nincs probléma, még a HD videókat is lejátssza igaz lebutítva. Flashet nem kezel, sem a saját böngészője sem az opera mobile.
-
-
EG0
aktív tag
Csak szeretnék eldicsekedni azzal hogy
- Vodafone 845 Mr Edition v2.0.1 (korábban v.1.9.5)
- JIT enabled
- 672 MHz overclock ráflash-elve (forum.xda-developers.com -ról ingyen SetCPU -val ellenőrizve) ÉREZHETŐen gyorsabb, mint 528-on!Egyelőre nagyon tetszik (ismét), pedig már majdnem lecseréltem valami nagyobb felbontású kütyüre. Tehát a felbontása és a kamerája mondjuk szar, viszont minden másban kielégíti az igényeimet.
-
tibi683
tag
Valaki probálta már a Froyo béta 3 mat? Már elég használhatónak tünik
-
őstag
Megvan az AD54/HS45, így már nem kell ki be huzigálni a fejhallgatót, kiválóan működik a 3.5-ös pana fejhallgatómmal, persze a számléptető gombok nem mennek de az nyilván csak nokián müxik. Vettem még egy Nokia WH-500 4 érintkezős mikrofonos fejest is, de csalódtam, túl erős a basszus, és ezt a Mixzing EQ jával sem bírtam normálisabb mederbe terelni, igaz csak az előre beállított sablonokkal kisérleteztem.
Itt lehet még kapni raktárról az AD54 4 pólusú mikrofonos adaptert amibe bármilyen fejes belemegy:
[link]
Én egy helyi nokia boltban vettem az utolsó darabot, a WH-500 is utolsó db volt, de volt WH-600-is lehet hogy az jobb mert újabb Viszont telefonálni jól lehet a WH-500-al, a túloldalon is tisztán hallottak, akit nem zavar a túlzott basszus annak zenére is elmegy. Számléptető gombok ezen sem mennek, ez is nokia only.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
viw
aktív tag
most futtattam le egy tesztet...
MR v2.0.1 rom az Antutu System Review szerint, össz pontszám:
- 600Mhz : 711 pont, (eddíg így használtam)
- 710Mz : 851 pont, (most tettem fel)összehasonlításként (ezek nem ez én pontszámaim):
- 691Mhz : 846 pont,
- 633Mhz : 727 pont,
- 528Mhz : 702 pont, -
viw
aktív tag
válasz Hunter2 #10174 üzenetére
sajnos ezeket nem jegeztem fel, így most újra lefuttattam a tesztet. ma már csak 846 pont lett. olyan ez mint a fizetés reálértéke: mindig csökken
- memory : 157
- cpu integer : 229
- cpu float : 17
- 2d graphics : 198
- 3d graphics : 49
- sd card write : (3,4MB/s) 34
- sd card read : (16,2MB/s) 162azonban úgy gondolom - és javítsatok ki ha tévedek - kevésbé számít,h. milyen kártyát rakok bele, mert mindegyik hasonló szinten teljesít?! ha prémium szintű kártyát tennék bele, azt meg maga a teló nem tudná kihasználni?!
tegnap este óta tartó nyomkorászás gyakorlati tapasztalat pedig az,h. gyorsabb lett a teló - bár ez sejthető volt.
akksi szempontjából még nem tudok érdemben nyilatkozni, de úgy sejtem, nem fog jelentősen csökkenni az készenléti idő, az órajel dinamikus skálázása miatt. -
kmarkk22
aktív tag
FIGYELEM MINDENKI!!!!!
Hihetetlen szuper híreim vannak. lehet hogy már valaki írta, de már kicsit régóta nem jártam itt.Na szóval. már van egy 4. Froyo készítőnk is aki a mi szerencsékre CSAK vodafone 845-re csinálja (lehet h máson is elindul majd), és már van benne PROCESSOR TURBÓ (614 MHz legalábbis azt írja), én épp most szedem le a ROM-ot, majd írok a tapasztalatokról é nnagyon örülök ennek!
[ Szerkesztve ]
-
Dzsoni 59
csendes tag
Sziasztok tud nekem valaki segíteni? 845 -ös készülékem bekapcsolás után nem indul el kiirja hogy android ,kis robot ,megy körülötte a lángnyelv és nem megy tovább.Előre is köszönöm !
-
kmarkk22
aktív tag
válasz kmarkk22 #10177 üzenetére
nos hát, egyenlőre elég jó és gyors, csak egy hatalmas baja van... még borzasztó a kalibráció, pedig már erre is van megoldás, tehát véleményem szerint a következő kiadásban már ez is megoldódik. ha ezt megoldják, és még legalább egy 691MHz cpu turbó lesz benne, akkor ez már a tökéletes ROM lehet rá. egyenlőre még mindennapi használatra nem ajánlanám de tesztelni jó. ja és még van egy másik ROM szerkesztőtől is (cas_xp) egy 3. béta ROM amiben már jobb a kalibróció, de nincs CPU turbo. azt is kipróbáom majd, és írok
-
bobesz1
csendes tag
Sziasztok
feladtam a turbosimes dolgot
valaki ki tudja ütni a 845-ömet (10 €-ig jó)
Köszönöm -
Dzsoni 59
csendes tag
megcsináltam ,kijött egy lista ,sajnos angolul van!
-
Dzsoni 59
csendes tag
Nincs -Reboot system now-usb-ms toggle-backkup/Restore-Flash zip from sdcard-Wipe-Partition sd card-other-Power off
-
Dzsoni 59
csendes tag
Azt már próbáltam ,ugyan azt csinálja.
-
bobesz1
csendes tag
válasz Dzsoni 59 #10188 üzenetére
Mivel vesztenivalód nincs (most ugye nem megy a gép, és azt írták hogy ilyen rom-olással nem igazán lehet tönkretenni) próbáld meg ezt:
http://navigyurci.hu/2010/11/15/vodafone-845-gyari-allapot-visszaallitasa/
Ha ez sem segít akkor sajna meg kell várnod még valaki értelmes benéz aki jobban otthon van a témában -
Kicsirics77
veterán
-
Pe-pe
tag
Sziasztok
Megmondaná valaki, hogy az eredeti voda ROM-ban található jegyzettömbnek mi a neve?
Nekem az nagyon tetszett és azt akarom felrakni, csak a nevével nem vagyok tisztába-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
Dzsoni 59
csendes tag
Sziasztok nagy nehezen beindult a telefon,telefonálni már tudok ,de olyat csinál hogy Felugrik egy szöveg A ADW Laucher alkalmazás (android,proces.acore folyamat) váratlanul leállt .Probálja ujra ! Ezmiatt nem tudok tovább lépni sehova .Valami hozzáértö mágus segítségét kérném !
-
Devil
tag
Ami a képernyőre kitehető verzió az valami widget, azt nem találtam még meg én sem pedig keresetem. Szóval ha megtalálod dobj nekem egy üzit
(MemoServer folyamat com.huawei.android.memo )Ha viszont a sima fapados notepad progit keresed ami a menüből indul az fent van a android undergroundon a gyári applicationok közt és a notepad fantázianevű az.
-
Pe-pe
tag
Lehet bemegyek a vodába aztán megnézem Igaz már T-mobilos vagyok , megyek kémkedni! (Mert az a helyzet, hogy nem találom)
-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest