Hirdetés
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Szia!
Köszi a választ. Valahogy mégsem marad fixnek. Mert úgy csatolja, hogy: /tmp/usbmounts/sda2/
De ez mindig váltogatja sdb-vel.Ráadásul usbmounts
Szegénykém a leghülyébb linux, amit valaha láttam.
moservice-t nem ismerem, de utánanézek mi is az. Neked is ilyen géped van amúgy?
nslu2 optware szintén zenész. Custom firmware-t nem találtam kifejezetten ehhez, meg nem is akarom kockáztatni, annál kicsit drágább a cucc. Inkább piszkálom.
cpu az valamilyen realtek gyármányú mips alapú média csoda. Valami elmebeteg módon rá lehet heggeszteni pár programot, szerintem kiveszem valamilyne mips disztró csomagjaiból a binárist.
Egyébként ennyit ír, ezért nehézkes:
system type : (null)
processor : 0
cpu model : MIPS 24Kc V8.5 FPU V0.0
BogoMIPS : 502.98
wait instruction : yes
microsecond timers : yes
tlb_entries : 32
extra interrupt vector : yes
hardware watchpoint : yes, count: 4, address/irw mask: [0x0a38, 0x0fd0, 0x0e50, 0x01c8]
ASEs implemented : mips16
shadow register sets : 1
core : 0
VCED exceptions : not available
VCEI exceptions : not available
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nemrég beszereztem a kicsikét. Bár még friss a dolog, meg sok mindent nem tudok, de azért szeretném folyamatosan...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest