- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
ViZion
félisten
...akkor ne kötekedj

Már nincs lámpa, RGB ledsor van a gépben, hamarosan jön a monitorra is.

-
Lacielvtárs
nagyúr
Te Mester, újfent gratula az ápdét 2-höz

nem akarok kötekedni, DE!
Az íróasztalon lévő lámpa - ami a képeken van -, az nem jó irányba világít, nem?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ViZion
félisten
-
mokus1
addikt
-
ViZion
félisten
-
mokus1
addikt
-
ViZion
félisten
-
mokus1
addikt
Nekem csak az lenne a kérdésem, hogy most az autód hűtő nélkül megy?

-
Kroni1
veterán
-
ViZion
félisten
-
Kroni1
veterán
Persze, a cél szentesíti az eszközt, nem akartam leszólni, biztos sok munka volt vele!
Engem az asszony viszont tuti kib#szott volna, ha egyszer egy ilyenre érne haza..

Még azon gondolkodnék, hogy - ha már ilyen szép a házikód - azt az oldallapot csak visszaraknám a helyedben, az infúziónak meg valahol lyukat csinálnék a ház hátulján.
-
ViZion
félisten
Ehh, szép ez!

Vagy nem értesz a művészethez, nem látod, h ez úgy máshogy szép?
Egy éve nyaggatnak a képekkel, mostanra mertem felrakni... szerinted akkor előtte milyen volt?
Maradjunk annyiban, h a gányolós topikból is bannolták volna...Van még egy kosár cucc, ami várja a sorsát. Meg igazán a tavaszt várom, h átpakolhassak az új helyre a nappaliba és ott átküldöm a falon amit csak lehet... Agyaltam azon is, h lehetne kintről fújni be levegőt a gépbe... eltűnnének a ventik is.
Jövő karácsonykor frissítem a cikket

Sass & Joe-Soft:

-
Joe-Soft
tag
Gratulálok a gépedhez!
Nagyon brutálisan néz ki

-
MiklosSaS
nagyúr
-
Kroni1
veterán
Az első kép alapján mondom na milyen szép kis moddolt gép lesz ebből itten. Aztán megláttam a másodikat éééés.....
....Hát ez nagyon beteg! De hát az esztétikum nem minden! És ezt így használod? Mint egy infúzióra kötött korházi beteg..

-
ViZion
félisten
Játék alatt is a VGA ventik a leghangosabbak, többinek a ventivezérlővel megtaláltam már, h mi az elviselhető szint még. JAh, tápban azért kell a légmozgás, de passzív tápokat lehet átalakítani, szerintem annyit nem ér, normális tápnak nincs hangja igazán.
-
Lacielvtárs
nagyúr
jah, de gondolom játék közben akár helyből is fel tudna szállni, mint a hellikobakter

vizes táp?
olyat is lehetne akár csinálni?
nem is rossz ötlet, mert ha a vga vizesedne, mint az én lábfejem
és a táp is vizes lenne akkor lehetne a házad akár full passzív is? 
én is nagy csend rajongó vagyok, igaz ezért dolgozgatni, barkácsolni, vagy moddolni, no az amit én magam soha nem fogok megtenni
de az tény hogy elismerésem minden egyes csavar meghúzása iránt, minden egyes plusz forrasztás iránt, no meg ezúton is szeretnék felajánlani neked egy 20 cm-es ventit ha kell az építményedhez - ami roppant gondos építmény, szilárd mint a beton -

-
ViZion
félisten
HElló ismét!
Passzívan igazán csak a proci, mert ugye a VGA és a táp nem vizes. De mindegy is, netezés, filmezés, ilyesmi hangtalan, csak a játék az, ami felpörgeti rendesen.
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt, újra átolvastam és megnéztem alaposan a képeket, és a helyzet a következő...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szavaim nincsenek, nem hogy keresetlenek lennének
nekem nagyon teCCik..
és akkor ha jól értem passzívban is tud menni a géped mondjuk amikor netezel rajta?
azért nem semmi hogy egy kazánkockát passzívan is tudsz használni
azért nem vagy semmi hogy ilyen modd dolgokra van időd, még ha csak évente akár eCCer is
én sok sikert kívánok a jövőben történő módosításokhoz, és/vvagy fejlesztésekhez

no és itt is ezúton kívánok neked és családodnak Boldog Új évet...
jah: és most BUÉK-ra lesz lehet aktuális amit az OFF-ban írtam, karácsonyra
-
ViZion
félisten
-
Rakeem
aktív tag
Ha 390/390X-ben gondolkozol akkor tényleg vagy vizesítve vagy nagy kereszthuzattal ajánlom.
Én most szereztem be egy 390X-et. Cudar amit művel. Igaz a többi komponensem se hűvös természet. (Cikk lesz róla.)Én még csak most tesztelgetem hogy milyen ventiprofillal érdemes játszani.
De hogy a cikkhez is szóljak: Szép kis gép lesz ez.
Grat hozzá. -
ViZion
félisten
Helló!
Örülök, hogy kijózanodtál és benéztél...
Kihajcsa, Tibi árulja a Titánt, lehet bele kellene dobni... 
FID: Helló Mester! Látom Téged lassan már a fél HW ipar támogat cuccokkal
Nekem jóval visszafogottabb a fantáziám, csak pár furat és egy kivágás a tápnak, ennyi volt a mod... még a ledeket sem raktam be, szerintem tavassz óta várják a sorsukat...
Hogy a fenébe van nektek időtök moddolni? Ezt szeretném egyszer megtudni, ez lehet a kulcs a mod készítéshez... 
-
MiklosSaS
nagyúr
Kihajcsa-e?
Gratula! Jo cuccok!
-
ViZion
félisten
"folyt. Kov..."
OK, megijjedtem.

-
Lacielvtárs
nagyúr
A kis Optimista (gonosz smile) mobil nezeten nem nagyon van idevalo, megfelelo smile
de te hogy a konyvtamaszaid ott a falon majdhogy nem vetekednek egy komolyabb soksok hengeres auto hutojevel
. De te hogy eredeti az otlet. Nekem nagyon bejon... No most lusta dog vagyok felkellni a teve elol, ezert mosr ennyire futi (tekintve hpgy a nagy boszme ujjaimmal mindig melle nyomok
) folyt. Kov... -
ViZion
félisten
Elvtársam!

Előre is köszönöm kéretlen dícsérő szavaid
.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Edes Draga jo Mesterem. Gratula a cikkert. En magam is vartam már
most mobilrol potyogok. Majd rendes geprol irok valami noieset es keretlent
de elismeresem a ketyeredert 
-
ViZion
félisten
-
Syl
nagyúr
-
ViZion
félisten
Nem, akkor még 10/8 csövezés volt, ez vaskosabb és hajlékonyabb is.
lotTóni: köszi!
Még alakul, meg ugye egy jó vizes 290/390 esetleg 290X még jól mutatna benne 
-
lotTóni
tag
Eredeti az a fali dísz,de nem inka ahogy elnézem......
Amúgy tetszetős,vártam már a végkifejletet.Bár nem hinném,hogy ez lenne az...
Gratulka hozzá! -
norbert1998
nagyúr
-
ViZion
félisten
Jajj neeem

A radin csak a 20 cm-es megy, le van az is szabályozva, de kell, mert amúgy csak 1,5 óra BF3-at enged passzívan. Ezért is akarom ventivezérlőre kötni azt is, hogy netezés, filmezés alatt kapcsolja le, mint a házban a ventiket. Házban elől 2, fent 1 venti van. VGA befűti ám, ha játszom, szal. akkor ezek kellenek. Amúgy a vezérlő kikapcsolja mindet.
Norbertó: máshol volt a radi, ahhoz vágtam anno a csöveket. Mivel nem túl ócó, így nem vágom el, pedig lehetne rövidebb. Viszont így tudom pakolgatni a gépet az asztalon.
-
norbert1998
nagyúr
Komám, maga teljesen beteg! Orrmányát hivatott illusztrálni eme cső halmaz?

-
Syl
nagyúr
Bakker, ennyi ventit egy gépbe!
Én csak az egy szem CPU hűtőt tűröm meg, azt is leszabályozva 800 rpm-re.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gép az emberben: Replaced teszt
- Xbox Series X|S
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Maradjunk annyiban, h a gányolós topikból is bannolták volna...

) folyt. Kov...