Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Chris Kiki #1438 üzenetére
Viszont csődbe ment a Coconut Audio, úgyhogy megnyílt egy piaci rés!
-
Goose-T
veterán
válasz
szaszlaci #1401 üzenetére
Kisregényeket írt ide, de egy ABX tesztre bezzeg nem volt ideje!
Pedig ha nem tudná, hogy kell, itt egy kis tutorial.
-
Goose-T
veterán
Ez még akár igaz is lehetne, de úgy volt beállítva a Reaper, hogy HW default sample rate-et használjon rendereléskor a belső feldolgozáshoz, és a belső resampler is mindig ugyanarra az extreme HQ beállításra volt állítva. Sőt, a belső feldolgozás is mindig 64 biten történt. Az, hogy én 44/16-ot vagy 192/24-et választok, csak annyit változtat, hogy mibe konvertálja az előzőleg előállított bitfolyamot, ami mindig ugyanaz. Egyébként nem is a magasok voltak jobbak vagy ilyesmi, hanem sokkal részletesebben szólt az egész. Mondom, ha kell, meg tudom ismételni ezt a rendert, és kiteszem gdrive-ra, ott össze tudja bárki hasonlítani.
-
Goose-T
veterán
Egy dolgot hozzátennék saját tapasztalatból. A bandámmal saját zenéket írunk, és én végzem az összes stúdiómunkát a felvett sávokon DAW-ban (masterelés, keverés stb.). Egyszer kíváncsiságból csináltam egy 192kHz/24bites renderelést FLAC formátumba, és tisztán hallható volt a különbség a 44,1kHz/16bites renderhez képest, ami 320-as MP3-ban volt. A DAW beállítások teljesen ugyanazok voltak, csak a render kimenete volt a különböző. Ez persze nem cáfolja azt meg, hogy a 320-as MP3 és a FLAC között elhanyagolható a különbség 44,1kHz/16biten, csak arra akarok kilyukadni, hogy bőven van még tartalék a CD minőségen túl.
Szerk.: ha érdekel valakit, szívesen csinálok megint ilyen páros rendert. A régit már nem tudom, hogy megvan-e, és mi volt a párja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Ford topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen egeret válasszak?
- Trollok komolyan
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest