- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Mint mondottam volt, én is látok közmunkásokat már hajnali 5-kor is.
Egyszer összefutottam egyik volt munkatársammal, és ő mondta el nekem, hogy megegyeztek egymással, inkább kimennek hajnali 5 órára 7-8 helyett, és megcsinálják a kijelölt részt délig, utána nyugodtan haza tudnak menni. Ezzel én is egyetértek, valószínűleg én is ezt csinálnám, ha közmunkát kellene végeznem.
A gond azokkal van, akik akkor sem dolgoznak, amikor lenne mit csinálniuk, és a többség sajnos ilyen. Néha látok egy-két embert kapirgálni, de a java csak lazsálni jár ki. Az igazat megvallva, nem is velük van a baj, hanem inkább azokkal, akik hagyják, hogy ezt csinálják.
-
Vistaboy
veterán
Hát, az biztos, hogy mostanában egyre többször hallom azt is, hogy a vállalkozók nem fizetnek az elvégzett munka után sem. Azért az sem semmi, hogy melózol, és nem fizetnek.
MOD: Köszi, átadom neki, nem lesz nehéz, mert éppen itt kuporog a gép tetején:
Érzi ő is a hideget, ezért a kellemes meleget nyújtó gép környékén szokott téblábolni.
-
Vistaboy
veterán
válasz
dízelracer #12 üzenetére
Kifogást találni a legegyszerűbb, ez sajnos így igaz.
nem_tom: Az a baj, hogy a börtön is inkább üdülőtábor manapság, mint valódi büntetés végrehajtás. Ha engem kérdezel, szerintem még örülnek is neki, ha lecsukják őket, addig sem kell dolgozniuk.
Ha nekem lennének, élnék azzal, mint a Macskafogóban Tájfel is mondta:
- Likvidálni őket!
- Igenis, Uram! Golyó? Kés? Méreg?
- Pazarlás, Safranek! Követ a nyakukra, és a folyóba velük!
- Igenis Mr Tájfel. Az özvegyeknek gyászruha hozzájárulás, baleseti segély?
- Semmi. A szokásos részvéttávirat az elnöktől. Meg az árváknak egy darab nyalóka. -
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
"És ne a "rendes" munkavégzéshez hasonlítsd, hanem ahhoz, hogy sokan még ennyit sem tesznek, és kapják a segélyeket, (amit az adófizetők pénzéből dobnak össze, tehát pl engem is anyagilag érint a dolog...), és a pofádba röhög, miközben te a munkával keresett pénzből is nehezen tudsz kijönni, ő pedig virul..."
Tudom, sajnos ilyen "mintapolgárokból" szintén sok lézeng errefelé, de nem hasonlíthatok senkit hozzájuk, mert ők egyediek.
-
Vistaboy
veterán
Igen, mint mondtam is, nem azokat akartam ezzel megbántani, aki tényleg dolgozik. Én is láttam már olyan közmunkásokat is, akik reggelről minél serényebben elvégezték a rájuk kiszabott feladatot, hogy utána pihenhessenek. Aki képes azért hajnali 5-kor elkezdeni a munkát, hogy utána két órával előbb hazamehessen, attól én sem sajnálom, sőt, valószínűleg én is hasonlóképpen cselekednék.
De amikor a dolgaimat intézve ugyanabban a pózban fekve/ülve/sörözve látom őket reggel, mikor elmegyek itthonról, és délben is, amikor hazaérek, az már más lapra tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Előrebocsátom, hogy az alábbi bejegyzésemmel nem kívánom bírálni egyik olyan embertársamat sem, aki tisztességgel...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest