- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Ne is mondd, én is voltam éjjeles, nem egyszer nem tudtam aludni miattuk. Ami viszont a legrosszabb volt olyankor, hogy a főnök nem fogadta el kifogásnak a közmunkások miatti alváshiányt.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Mint mondottam volt, én is látok közmunkásokat már hajnali 5-kor is. Egyszer összefutottam egyik volt munkatársammal, és ő mondta el nekem, hogy megegyeztek egymással, inkább kimennek hajnali 5 órára 7-8 helyett, és megcsinálják a kijelölt részt délig, utána nyugodtan haza tudnak menni. Ezzel én is egyetértek, valószínűleg én is ezt csinálnám, ha közmunkát kellene végeznem.
A gond azokkal van, akik akkor sem dolgoznak, amikor lenne mit csinálniuk, és a többség sajnos ilyen. Néha látok egy-két embert kapirgálni, de a java csak lazsálni jár ki. Az igazat megvallva, nem is velük van a baj, hanem inkább azokkal, akik hagyják, hogy ezt csinálják.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Hát, az biztos, hogy mostanában egyre többször hallom azt is, hogy a vállalkozók nem fizetnek az elvégzett munka után sem. Azért az sem semmi, hogy melózol, és nem fizetnek.
MOD: Köszi, átadom neki, nem lesz nehéz, mert éppen itt kuporog a gép tetején:
Érzi ő is a hideget, ezért a kellemes meleget nyújtó gép környékén szokott téblábolni.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz dízelracer #12 üzenetére
Kifogást találni a legegyszerűbb, ez sajnos így igaz.
nem_tom: Az a baj, hogy a börtön is inkább üdülőtábor manapság, mint valódi büntetés végrehajtás. Ha engem kérdezel, szerintem még örülnek is neki, ha lecsukják őket, addig sem kell dolgozniuk.
Ha nekem lennének, élnék azzal, mint a Macskafogóban Tájfel is mondta:
- Likvidálni őket!
- Igenis, Uram! Golyó? Kés? Méreg?
- Pazarlás, Safranek! Követ a nyakukra, és a folyóba velük!
- Igenis Mr Tájfel. Az özvegyeknek gyászruha hozzájárulás, baleseti segély?
- Semmi. A szokásos részvéttávirat az elnöktől. Meg az árváknak egy darab nyalóka.[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Igen, végső soron eleget tesznek annak, hogy egy hónap alatt lekaszálják a forgalmasabb helyeken a füvet, de ha az útról letérve benézel az épületek mögé, hatalmas gazt látsz ott. A problémát nem általánosságban kell érteni, ugyanis nem minden közmunkás lazsál.
-
Vistaboy
veterán
"És ne a "rendes" munkavégzéshez hasonlítsd, hanem ahhoz, hogy sokan még ennyit sem tesznek, és kapják a segélyeket, (amit az adófizetők pénzéből dobnak össze, tehát pl engem is anyagilag érint a dolog...), és a pofádba röhög, miközben te a munkával keresett pénzből is nehezen tudsz kijönni, ő pedig virul..."
Tudom, sajnos ilyen "mintapolgárokból" szintén sok lézeng errefelé, de nem hasonlíthatok senkit hozzájuk, mert ők egyediek.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Igen, mint mondtam is, nem azokat akartam ezzel megbántani, aki tényleg dolgozik. Én is láttam már olyan közmunkásokat is, akik reggelről minél serényebben elvégezték a rájuk kiszabott feladatot, hogy utána pihenhessenek. Aki képes azért hajnali 5-kor elkezdeni a munkát, hogy utána két órával előbb hazamehessen, attól én sem sajnálom, sőt, valószínűleg én is hasonlóképpen cselekednék.
De amikor a dolgaimat intézve ugyanabban a pózban fekve/ülve/sörözve látom őket reggel, mikor elmegyek itthonról, és délben is, amikor hazaérek, az már más lapra tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest