- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben igaza van. Nekem is csak az általa linkelt beállítási lehetőségek vannak. Nem tartom kizártnak, hogy tabletek esetén kigyomlálta az MS a képernyő kikapcsolás funkciót. Főleg annak tükrében, hogy egy TAB-ról beszélünk és épeszű ember nem azzal fog éjjel torrentezni (persze csak legális linuxokat oda vissza, cöhhh).
Ezeknek a célja, hogy akksiról működjenek hosszútávon, viszonlag jó energia felhasználás mellett. -
User64476
őstag
Nem a keresésről beszéltem, hanem hogy 5 oldalnyi ikon között kell egérrel kikeresni ami érdekel. Ezt menüben sokkal egyszerűbb megoldani. Valamiért az Ubuntu is ezt a hülye gépelgess dolgot próbálja nyomni, de szerintem ez visszalépés. Olyan, mintha az autóban kitalálnánk valamit az index helyett, legyen billenőkapcsoló a váltó mellett, működni fog, lehet hogy kisebb mozdulat papíron, de ami tényleg jól bevált kár piszkálni.
Nem győzöm ismételni, tapasztalat, én próbáltam megszeretni, de azt vettem észre hogy fél év alatt majdnem minden újítást kikapcsoltam, vagyis hátráltató, kényelmetlen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Tactical tok, iPhone 14 Pro
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest