- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beerheart
csendes tag
Valaki, magyarázza már el, hogy mitől van ekkora felháborodás, hogy a Microsoftnak foglalkoznia kell vele. Megmondom miért nem értem. A Windows 8.1-ben lévő megoldás teljes mértékben kiváltja a start menüt és szerintem még logikusabb is annál (számomra): A tálcán lévő ablak ikont be lehet állítani úgy, hogy bal kattintásra előjön a telepített programok listája (ennek az átláthatóságát kéne erősen javítani), jobb kattintásra pedig előjön a régi start menü többi eleme, sőt még néhány plusz dolog, amik nagyon jók, hogy odakerültek. Csupán az a néhány kiemelt mappa nincs benne (Dokumentumok, Képek, stb.), de ezek egy kattintással elérhetők az ablak ikontól 1mm-re lévő fájlkezelőből.
Ha emlékeim nem csalnak egyetlen történet van csak, ami most nem ugyanolyan gyorsan elérhető a "nyomtatók és eszközök", bár én ezt sosem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest