- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Lolka Bolka
aktív tag
-
oraihunter
aktív tag
-
Polarstar
nagyúr
Háááttt.. nem lettem meggyőzve ezekkel a videókkal... De majd a felhasználók nyilatkoznak.
Biztos jól szólhat.
-
Polarstar
nagyúr
-
törölt tag
Electrostatic_loudspeaker
BenQ treVolo
két elektrostatikus hangszoró és két 2.5 inch-es mélynyomó quad erősítő, dsp chip, android és io app, bluetooth, telefon kezelés, 3.5 mm stereo input, USB audio, 12órás akku
én is kíváncsi lennék a hangjára, elektrosztatikus hangszórót nem hallottam még -
aram01
nagyúr
Láttam már ennél drágább szemetet is
-
oraihunter
aktív tag
"300 dollárt kérnek el érte"
Nah ezért biztosan kell tudnia valamit! Kipróbálnám. -
Router
őstag
-
Ixion77
addikt
-
hugi0
őstag
-
Router
őstag
300$
Nem ez lesz a kőművesek új kedvence. 
-
törölt tag
-
Robert07
aktív tag
-
törölt tag
-
kromatika
veterán
Ennyiért már jól szólhat.
-
cacasz02
aktív tag
Gettoblaster new age?
-
ALBY
senior tag
-
ALBY
senior tag
-
Tigerclaw
nagyúr
A PH! TV -n is lehetnének ilyen bemutatók.

-
törölt tag
-
Lolka Bolka
aktív tag
Léccci
rakjatok be ilyen kütyüknél mindig olyan képet, ahol mondjuk kézben van, hogy lehessen látni a méretét. Igen, tudom le van írva, de most kezdjek el egy dobozt hajtogatni?
Sokkal egyszerűbb lenne úgy a méretét elképzelni... -
Sza_Sa
senior tag
-
Yutani
nagyúr
-
Sza_Sa
senior tag
Azért az elektrosztatikus nem a mélytartományáról híres már csak a működési elv miatt, itt meg töredéke a felület egy átlagos ML szatikusnak. És most nem a túláradó mélyekről beszélek, egyszerűen kell az alsó frekvencia is a szép megszólaláshoz.
Ettől függetlenül én várom, csak szkeptikus vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motoros topic
- Mikrotik routerek
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO Alaplap!
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha éppen nem tudnék ennyi pénzt hova tenni akkor tuti azonnal vennék ilyet,

Nah ezért biztosan kell tudnia valamit! Kipróbálnám.