- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
solaris17
aktív tag
Az első helyezett tettszik, a második kategóriában pedig a negyedik.
-
Sziasztok!
Nézzétek el tudatlanságomat, de sok pályázat nagyon tetszik, és kedvet kapok hozzájuk, azonban sem a kellő tudásom, sem türelmem nincs egy ilyen létrehozásához. Létezik olyan, hogy hasonló, kész témákat (háttérrel ikon packkal, órával, stb.) tudjak telepíteni?
A legjobban annak örülnék, ha pályázatok lennének ilyenek - természetesen csak ha a készítőik is beleegyeznek -, de tartok tőle, hogy ez nem vagy csak nagyon körülményesen megvalósítható. -
Recon666
Közösségépítő
Grat minden részvevőnek és főleg a dobogósoknak a jól sikerült munkájukért! Legközelebb ugyanitt!
-
Mikeee89
senior tag
"majd biztos kapom a savat megint, hogy azert ertekelem le, mert nem ismerem a rendszert"
windows 8.1 a rendszer, rainmeterrel, ami gnometer skint használ. utólag még finomítottam volna rajta, talán átlátszóbban jobb lett volna a jobb oldali sáv, meg az ikonok nem néznek ki jól. A tálca el volt rejtve. De azért örülök, hogy nem utolsó lettem, ez az első ilyen megmérettetésem
-
MarioAna
senior tag
Köszönöm szépen a pozitív értékeléseket! Én az anti-minimal asztalomat erősebbnek éreztem mint a minimalt, de ezért szép egy verseny mert több ember több mindent lát!
-
littlemamba
aktív tag
Húúú srácok! Nagyon köszönöm! Az értékeléseket is és a pontokat is! Yuhhey!
-
Kirrr
aktív tag
Amikor jelentkezett a minimal kategória győztese a képpel, már akkor megmondtam, hogy nincs más lehetőség, mint, hogy ő nyerjen. Grat.
-
Revox66
tag
Köszönöm szépen a kritikát, ezekre majd jobban figyelek legközelebb. A többieknek pedig gratulálok az eredményekhez
-
Az érmeket beállítottam az arra érdemeseknek, gratula!
-
Gratula mindenkinek
-
gzbotii
nagyúr
Sokat tanultam, így kritikákat olvasva.
Viszont az érdekes, hogy az általam legjobbnak tippelt asztal, még csak helyezést se kapott
-
haxiboy
veterán
Annyit szerettem volna hozzáfűzni hogy ez nem win7 hanem win8.1
Legközelebb majd szebb lesz
-
piRate_nEx
aktív tag
Kutya sem gondolta volna, hogy az antiminimalom 3. lesz. -
Petyyyyy
addikt
Köszönet az értékelésekért.
Azé' az ötödik hely nem piskóta.
Szerk: Jut eszembe - Gratula a dobogósoknak! -
Allure
aktív tag
Gratulálok mindenkinek és köszönöm a szervezést valamint az értékeléseket!
-
5-től 9-ig mindenféle pontot kaptam, de jó
-
Lathronos
őstag
Köszönöm szépen a zsűrinek a rendkívül megtisztelő értékelést. Nem hittem volna, hogy bejutok az első öt közé. Azt meg végképp, hogy antiminimal kategóriában első leszek méghozzá linux desktoppal.
-
Sleed
aktív tag
Köszönjük az értékeléseket!
-
RaZroX
addikt
Köszönet az értékelésért!
Háhh, végre első -
sh4d0w
félisten
Köszi az értékeléseket.
A bal oldali ikonok azért egyenetlenek, mert az egy dock, ami csak akkor jön elő, ha ráhúzom az egeret - viszont ha odahúzom az egeret, akkor az alatta lévő, illetve a szomszédos ikonokat kinagyítja.
-
pocokxx
Közösségépítő
Minden értékelés bekerült a cikkbe, kellemes olvasgatást a nevezőknek!
-
Kuruc2
senior tag
Előre leszögezném védekezésképpen
, hogy a háttérképem szándékosan ennyire hangsúlyos, mozgalmas, erős, kontrasztos, színgazdag, mivel ez tetszik nekem egy 70 centis ips-monitoron, úgyhogy nehogy azt mondjátok nekem, hogy nem valami szerencsés választás a kép, mivel ez direkt és szándékosan annyira erős kép, hogy hangsúlyozza a vendégeimnek, mi is az az ips.
Tehát ehhez a minden figyelmet elterelő, nem túl szolid wall-hoz kellett megoldanom a desk-et, így tessék nézni. -
Petyyyyy
addikt
Na így összesítés után végignézve azt kell mondanom, elég kemény mezőny állt össze a mostani versenyre.
Az értékelés megírásához kitartást kívánok a zsűritagoknak, szükségük lesz rá.
-
solaris17
aktív tag
Na benéztem, hogy hogy álltok. Semmi fejlemény.
-
gzbotii
nagyúr
Részvétel a fontos alapon én is neveztem. Első nevezésem és első verseny amit követek.
Mindenkinek sok sikert -
pocokxx
Közösségépítő
-
Kuruc2
senior tag
Hála ég külön kategóriába kerültem [nari1982]-től.
-
ceia
őstag
Nekem pl. a Minus nagyon bejött, bár nem tudom, az itteni elvárásoknak megfelelne-e..
-
(jan)
őstag
noob.hu-t ki kellene venni a leirasbol mart mar nem uzemel.
-
ceia
őstag
pocokxx: Akkor ha tavaly pl. megrendezték nyolcszor, idén volt már öt és ez a hatodik, ugyanúgy helyes lenne ez a mondat nem? idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre..
Ne vedd kötekedésnek, csak vicces volt számomra ennek a felhozatala - működik így is, úgy is, de nyilván senkinek sem okoz gondot az értelmezése, éppen melyik a helyes.Különben én örülök hogy nincs kötött háttér, így sokkal érdekesebb lesz a verseny! Kiváncsi leszek, hogy a win8-ból mit lehet kihozni, mármint a "modern" UI-ból, ha lesz olyan
-
pocokxx
Közösségépítő
Igen. Az idei lesz a hatodik, tehát idén hatodik alkalommal.
Ez a mondat nem beszél arról, hogy minden korábbi verseny is idén volt-e. Van egy időtartam (idén) és egy időpont (hatodik alkalom). Abban igazad van, hogy értelmezhető kétféleképp, de a helyességét illletően nincsenek kétségeim. pl.: Jövő héten le kell adnom a nyolcadik beadandót, sem azt jeletni, hogy mind a nyolcat jövő héten kell leadni. A helytelen mondat, amiben jogosan vélnél felfedezni hibát:
Idén hat alkalommal kerül megrendezésre. -
fero02
nagyúr
"Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre"
Nem követem figyelemmel ezt a mókát, szerintem idén ez az első lesz és összességében a 6. verseny, nem?
-
Allure
aktív tag
Köszönet az újabb versenyért és a szervezésért! Hajrá mindenkinek!
-
pocokxx
Közösségépítő
Akkor hajrá mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!