2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Modding rovat

VI. Desktop szépségverseny - végeredmény

Gratulálunk minden helyezettnek!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

A nevezés határideje: 2014. február 15. este 24:00-ig
A zsűri értékelése: 2014. február 22. este 24:00-ig
Szavazategyenlőség esetén pótzsűrizés: 2014. február 23. 24:00-ig
Eredményhirdetés: 2014. február 24. 10:00

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a már-már hagyományosnak nevezhető desktop szépségverseny!

Az eddig összesen két alkalommal megrendezett desktop modding versennyel ellentétben NINCS kötött háttér, tehát mindenki azzal nevez, amivel szeretne, a jó ízlés íratlan, és a fórum írott szabályait szem előtt tartva.

Nevezés, szabályok

Nevezni a Kinek milyen a Desktopja? topikban lehet. A képet .jpg formátumban kell feltölteni egy tetszőleges külső weboldalra vagy a Prohardver által biztosított tárhelyre. (Ajánlott képfeltöltő weboldalak: flickr.com, imageshack.us)

A feltöltött képek egy Picasa Webalbumban lesznek összegyűjtve, de természetesen e cikkben is meg lehet majd tekinteni őket.

A nevezés határidejének lejárta után (illetve már a nevezés alatt is) e cikkben lesznek összesítve a nevezett asztalok, és megkezdődhet a zsűrizés.

Nevezni két kategóriában lehet, kategóriánként egyetlen asztallal. A két kategóriát az asztalon megjelenő információk, a használt felületek mennyisége és mérete, a választott háttér sokszínűsége, egyszóval az asztal összképe adja, mindenkit egyénileg besorolva minimal és antiminimal kategóriákba. (Értelemszerűen a háttérből kisebb felületet lefedő asztalok jelentik a minimal kategóriát.) Operációs rendszerre ,és használt programokra vonatkozó megkötés nincs.

Idén felmerült, hogy külön kategóriában legyenek elbírálva az egyes operációs rendszerek. Amennyiben egy kategóriában 10-nél többen neveznek valamilyen Linux disztribúcióval ill. MacOSX operációs rendszerrel megfontoljuk a külön kategória létrehozását, ha azonban ennél kevesebben lesznek, akkor a korábbi évekhez hasonlóan együtt lesz elbírálva minden asztal.

A zsűri tagjai olyan Prohardver tagok, akik a korábbi versenyeken, és a Kinek milyen a desktopja? topikban is bizonyították hozzáértésüket, több éves tapasztalatukkal igényes és harmonikus asztalokat kreálva.

A zsűri tagjai:


atesz117 Barthezz2 IBasterd Recon666 vans?

A nyeremény: 1. Az első három helyezett a PH!-s avatarjára egy DG, azaz DESKTOP GURU "érmet" kap; arany, ezüst illetve bronz színben, helyezésének megfelelően. Eme emblémát három hónapig büszkén "viselheti", mindenki csodálatára. Köszönet ezért Kalandor kollégának!

Egy-két segítség az elkészítéshez

Kinek milyen a desktopja? Téma összefoglaló

Recon666 cikkei: A Dock használata Hogyan tegyük egyedivé desktopunkat?

IBasterd cikkei Rainmeter I. Rainmeter II.

Jorus cikke Mac OS X desktop modding

RaZroX cikke Windows 8 modern UI

pocokxx cikke: Conky rendszermonitorozó alkalmazás

Források (témák, ikonok, skinek) a teljesség igénye nélkül:
DeviantArt
customize.org
gnome.look.org

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.